2777
2789
عنوان

رفتم مدرسه پسرم اعصابم خورد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 52 پست
حتما صحبت کن  والا الان مدرسه ها که دیگه اینطوری نیست

غیر انتفاعی هم هست کلی تعریفشو میدان

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

متاسفانه اکثر معلما بی حوصله و این مدلی هستن 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه اکثر معلما بی حوصله و این مدلی هستن 

نممیتونن کار نکنن بچه ها این وسط آسیب میبینن چندتا بچه قوی سوگلین بقیه هم هیچی

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
یه بار دیگه هم معلمش شاکی بود که امروز اصلا تمرکز نداشته اومد دیدم تغذیشو دست نزده بهش میگم چرا نخور ...

غلط کرده معلم به چه حقی با این بچه اینجوری رفتار میکنه امسال خیلی معلما وحشی شدن البته ببخشیدا این نفر هزارمه دارم میشنوم همشم شدن کم سن حوصله ندارن اومدن به بخت بچه های مردم بهشون بگی میخوان جرواجرت کنن تو همین سایتم زیاد دبدم ازشون

دولتیه؟ مدرسه‌ی بچه‌ی منم دولتی‌هست راهنمایی. بعد معلما بچه‌ها رو سر درس نخوندن‌تهدید‌و تنبیه‌میک ...

آره اگه تعداد شکایت‌ها در مورد یه مدرسه خاص توی اداره آموزش و پرورش زیاد شه حتما مدیر رو می‌خوان.

من خودم بچه مدرسه‌ای ندارم ولی خواهرم دوتا داره، میدونم که یه تعدادی از پدر و مادرها یه شورا تشکیل دادن و سر همه چیز برنامه‌ریزی یا نقد می‌کنن مدام هم با مدیر جلسه میذارن، چندتایی از پدرها هم عضون(مدرسه غیرانتفاعیه البته)، ماه پیش اینقدر فشار رو زیاد کردن که مدیر توی جلسه زده بود زیر گریه.

حرفم این نیست که باید فشار ناعادلانه وارد کرد، حرفم اینه که والدین  نباید قدرت تاثیرگذاری رو دست کم بگیرن و فکر کنن هر چیزی که اولیای مدرسه میگن وحی منزل هست، خیلی وقت‌ها خم هست که والدین کنار مدیر قرار می‌گیرن و یه راه حل بهتر واسه یه سری مسائل پیدا می‌کنن.

وای منم اعصابم بهم ریخت چه خوب شد کار خدا رفتی مدرسه یادم باشه یهو سرکشی سرزده کنم منم از مدرسه عین ...

دقیقا انکار کار خدا بود تغذیش جا بمونه

ببین من خودم بچه ای دارم که بشدت تمرکزش کمه و بازیگوشه با  هوش خوب

بذار یکم معلم بهش سخت بگیره شاید لازمه یکم هل داده بشهبا معلمش جوری بحث نکن کلا بیخیال بچه بشه

انگ هم به بچت نزن

فقط بگو می فهمم براش وقت میذاری و ممنونم ولی شخصیت پسرمن جوریه که با لحن مهربون بیشتر راندمان داره

برعکس نظر دوستان با تخریب معلم جلوی مدیر بشدت مخالفم

یادم بچگیای خودم افتادم،انقداعتمادبنفسم کم بودهیچی یادنمیگرفتم،معلماهمش کتکم میزدن بخصوص معلم کلاس اولم هرروزباخط کش میزدرودستام،چندسال پیش رفتم ازتوانباری خونه مامانم ایناپروندموپیداکردم تایادی ازخاطرات کنم دیدم کلاس دوم معدلم ۱۹/۲۵بوده هنوزم تعجب می‌کنم چرامعلمم باوجوداین معدل منوکتک میزد.حتی توخونه هم خواهرم که تودرسام کمک میکردهرچی روبلدنبودم محکم باکتاب میزدتوسرم،همه منوبه عنوان یه آدم کندذهن میشناختن وسال دوم دبیرستان ترک تحصیل کردم چون دیگه کشش نداشتم وتومدرسه وخونه اصلااعتمادبنفس نداشتم تااینکه چندسال پیش که گوشی لمسی خریدم وتوکانال هاوگوگل و...گشت وگذارمیکردم سایتای تقویت اعتمادبنفس و...دنبال کردم وفهمیدم من فقط کسیونداشتم بیدارم کنه وبهم اعتمادبنفس بده وازبچگی توگوشم خوندن که توهیچی یادنمیگیری،الان روحیم بهترشده واعتمادبنفس پیداکردم واطلاعاتم ازهمه اونایی که اینجوری منونابودکردن خیییلی بالاتره.استارترعزیزخواهش میکنم نذاربچت مثل بچگیای من بشه وزجربکشه فقط بهش اعتمادبنفس بده وازش تعریف کن،من هنوزم خاطرات گذشتم اذیتم میکنه وبرای اونروزایی که بشدت احساس تنهایی میکردم گریه میکنم

.
معلم پسر دوست منم سر صدا کشیا با بچه انقدر بد رفتاری کرده که بچه کهیری شده از استرس  بچه هارو ...

تو همه چی داریم پسرفت میکنیم دیگه چوب و فلکم بیارن برگردیم به عهد قاجار