2777
2789
عنوان

رفتم مدرسه پسرم اعصابم خورد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 52 پست
بششوری پهن کنی که بچم زیر دستشونه لج کنه بدتره بچه منم که همه چیزو تو خونه نمیگه من بفهمم

پسرت ب شما گفته معلمش .نزاشته بره زنگ تفریح.واس همین غذاشو نخورده.....بعدش معلمش انکار کرده حرفشو.... اونوقت شما با اینکه امروز بهت ثابت شد...بازم هیچکاری نکردی...بنظرم اون بچه حق داره چیزی بهتون دیگه نگه.....چون پشتش نیستین....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
یادم بچگیای خودم افتادم،انقداعتمادبنفسم کم بودهیچی یادنمیگرفتم،معلماهمش کتکم میزدن بخصوص معلم کلاس ا ...

هممینکارو میکنم، بیچاره بچم موسیقی میرفت ساز میزد چه قدر اعتماد به نفس میگرفت الان اینقدر تکالیفش زیاده که موسیقیش ول شده یه همسایه عوضی هم داریم که صدا ساز بیاد میاد در خونه هیچی موسیقیشم رفت رو هوا

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هممینکارو میکنم، بیچاره بچم موسیقی میرفت ساز میزد چه قدر اعتماد به نفس میگرفت الان اینقدر تکالیفش زی ...

خوبه که مامان بادرکی مثل شماداره،حتمابامدیرمدرسه هم مشورت کن تابه معلمش تذکربده،این روزاهمش توذهن بچه میمونه

.
معلم از سر دلسوزی دعوا یا صحبتی کرده ،  ولی بچه ی با هوش و استعدادی هست ، همین که خودش دغدغه در ...

دففتر یه بچه دیگه رو گذاشته جلوش میگه از رو این بنویس آخه رو نویسی از رو دفتر یه بچه دیگه چه ارزشی داره دلم میخواد معلمش اینو برام توضیح بده

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
ببین من خودم بچه ای دارم که بشدت تمرکزش کمه و بازیگوشه با  هوش خوب بذار یکم معلم بهش سخت بگیره ...

مییخوام محترمانه باهاش. حرف بزنم بگم سلامت روان بچم برام اولویته میگم درس هم که بخونه در آینده بشه یه تحصیلکرده ضعیف بی اعتماد به نفس چه فایده ای داره

خواسته از سر واکنه ، و نمره ارزشیابی خودش پایین نیاد ،

رففتم ازش توضیح میخوام