2777
2789
عنوان

مامانای فعال دی 94

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 31697 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها جون خوببن/ دو روزی خونه نبودم چه خبرا/ نی نی ها تون خوبن/ بچه ها شمامیدونین الان ثبت احوال اسم مانی رو میده یا نه آخه یه 10 سال پیش آشنامون میخواست بزاره ولی ندادن گفتن ادعای پیامبری کرده ‌و اینا/ شوهرم مانی دوست داره
راجع به اسم ها هم هستی جون اسم مانی فک نکنم مشکلی داشته باشه اسم پسر همکارم مانی هست اتفاقا حدودا همون ده یازده ساله است از اسم شایلی هم بیشتر خوشم میادد برای نی نی خودمم اگه دختر باشه اسم های که تا اینجا کاندید شده از طرف خودم مامانم و شوهر م پریا مهدیس انیتا و الینا هست برای پسر هم تا اینجا پدرام
فرناز عشق من ! متولد 29 اذر 94
متاسفانه باید بگم که برای بعضی ها تا ما ه های اخر طول میکشه البته اکثرا تا اخر ماه 4 تموم میشه خدا کنه برا منم تموم شه زودتر ! من از چایی و خرما که بدم اومده از همون اول تا الان هم ادامه داره از بوی چایی بدم میاد شدیدا
فرناز عشق من ! متولد 29 اذر 94
انشاالله خوب میشی تارا جون. باور کن من چند وقته با لذت غذا نخوردم همش به زور بوده که معدم خالی نباشه بعدشم که میخورم حالت تهوع و معده درد
گاهی گمان نمیکنی ومیشود.... خدایا شکرت. همه منتظرا رو زود مامان کن
2810