سلام به مامانای عزیز تایپیک نو مبارک من این چند روز نبودم سرم شلوغ بود. امروز صبح اومدم میبینم که تایپیک جدید زدین. مگه با قبلی فرق میکنه؟به هر حال من به تصمیم دوستان احترام میگذارم. ایشالله که روزهای خوبی رو این جا سپری کنیم. برای منم خیلی دعا کنید. دوست ندارم ناراحت و یا نگرانتون کنم اما دوستان حتما غربالگری دوم رو جدی بگیرین و برین انجام بدین. من که اون هفته رفته بودم چهارشنبه جوابش رو گرفتم که روش نوشته بود در اولین فرصت به پزشک مراجعه شود.با اینکه جواب آزغربالگری اولم همه چی خوب بود و سونوی ان تی هم خوب بود. من فقط خونریزی داشتم هفته دوازده و هماتوم که اونم با استراحت خوب شد . الان فقط جفتم پایین و باید مراقب باشم. خلاصه رفتم دکترم گفت جوابت خوب نیست و باید آمنیوسنتز انجام بشه .چشمتون روز بد نبینه که چی بهمون گذشت. رفتم همون روز آمنیوسنتز انجام شد و تست انجام شده رو بردیم آزمایشگاه ، و حالا منتظر جوابیم. گفتن دوهفته طول میکشه و تو این مدت من فکر کنم که دیونه بشم. به جز هزینه اش که شد یک میلیون هفتصد هزار تومن ، استرسش و ناراحتیش آدم رو اذیت میکنه. بچه ها خیلی نگرانم ، برای ما دعا کنید. دوستانی آز غربالگری دوم رو دادن بیان بگن چه خبر؟ من و همسرم نه فامیل هستیم و نه توی خانواده هامون موردی هست و پسر اولمم خیلی سالم و باهوش. دکتر میگه اگه جواب آمنیو سنتز هم خوب نباشه دلیلش همش مال نویز و امواج و هوای آلوده اس