خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد: او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد. او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد. او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد . خدایا بعد از رفتن دختر و پسرم منتظر بهترین از طرف خودت هستم . آمین
سلام به همه مامان رادین نگران نباش انشالله که چیزی نیست توکل به خدا بچه ها من حالت تهوعم و اشتهام خیلی بهتر شده اما خوابم خیلی زیاد شده انقدر میخوابم که پهلو و کمرم درد می گیره
خدایا به حق امام غریبم خودت به انتظار همه منتظرا پایان بده!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام به همگی من آزمایش و سونو غربالگری مرحله دو رو رفتم،جواب آزمایش مرحله اولم ریسک متوسط بود،اما جواب سونو خوب بود، دومی خداروشکر منفی شد، دکترم بازهم گفت اگه خواستی برو آمینوسنتز، منم به خدا توکل کردم و نرفتم، یعنی گذاشت به عهده خودم
سونو سه بعدی میگن برای جنین خوب نیست و دمای کیسه آب و خیلی گرم میکنه ولی در موارد خاص اگه لازم باشه دکتر سه بعدی مینویسه ، همینجوری سر خود خوب نیست نی نی اذیت میشه
مامان شایلی ممنونم، اما هنوز خیالم راحت نشده، به خاطر حرف دکترم که گفت اگه خواستی برو آمینوسنتز ! الان هفده هفته و سه روزمه، نی نی هفته پانزده دکتر گفت دختره اما زیاد مطمئن نبود، گفت موقعیتش زیاد مناسب نیست برا تشخیص