2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
آخییییییییییی پس خیلی حیف شده دلشاد جون
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
مامان ندا جون مرسی عزیزم. اما کلا ناامیدم...
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ندا جونم منم باید کل طلاهامو بفروشم و وام بگیرم
آخه می دونی من مطمعنم نمی تونم سال دیگه هم بشینم بخونم
خانواده شوهرم خیلی شلوغ و پر رفت و آمدن منم تک عروسم
سال دیگه هم مثل امسال برام
آخه دوستم میگه تو دفترچه نوشته بود تو مدرک کلمه نوبت دوم برا دکتری 100 درصد قید میشه
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
مرسی ندا جون
دلشاد جان حساس نشوووووووووووووووو حساس نشو

بچه ها اخه من با یه بچه تو شکمم دارم اشک میریزم...
دلم گرفته....
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
دلشاد جون نی نیت گناه داره عزیزم
به خدا وعضت خوبه می دونم حقت بیشتر از اینه ولی اینم واقعن عالیه شانس قبولیت هم بالاس
به خدا توکل کن خودش هواتو داره
پاشو بابا باید الان شادباشی
مگه کار کوچیکی کردی
مرسی از دلداریت...
مامان زنگ زدند کلی اون بنده خدارو هم ناراحت کردم....
مامان ندا تکمیل ظرفیت کی اعلام میشه؟
هر دانشگاه هر وقت عشقش میکشه میگه. درسته؟
اخه میشه به امید اون نرفت مصاحبه شهرستان؟

مشاور خوب سراغ دارید؟
آره ندا جون تکمیل ظرفیتم خوبه
الهی هر دو تون قبول شین
من برم
ماچچچچچچچچچچچچچچ
من نمیدونم کی اعلام میشه... اما تا جایی که یادمه سازمان سنجش چند نوبت سراسری اعلام میکنه... نه این که هر دانشگاه خودش... تو کجا زندگی میکنی و کدوم شهرا رو آوردی؟
این سایت که قبلا گفتم برای مصاحبه هم مشاوره میده
http://www.unisocial.ir/
مرسی از دلداریت گلم
توکل به خدا...
2810