2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
بچه ها یکی کمک کنه من برم مصاحبه یا نه
خواجه نصیر
شیراز و بابل قبول شدم.
یعنی فقط همینا بود. شریف و امیر نشدم
ایا مصاحبه شیراز و بابل برم؟
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نینی جون به نظر منم اگه شهریه برات مهم نیست حتما برو خانمی.

دلشاد جون حتما انشاالله همونجا قبولی .غصه نخور عزیزم نینیت گناه داره هاااااااااااااااااااااااااااااا.
بستگی به شرایطت داره که بتونی بری شهر دیگه یا نه ولی به نظر منم اونا هم موقعیت های خوبین(شیراز و بابل منظورمه)

حالا بچه ها به نظرتون من پیام مشهد برم؟ فکر میکنین هزینش چقدر میشه؟ اصلا ارزشش رو داره؟
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
نوشین جون ممنون از لطفت
اخه راه دور با بچه و زندگی عملی نیست اصلا
گیسو جان اخه فکر کن راه دوره خیلی..این همه وقت و هزینه با بچه. ممکنه اصلا؟
بعد من دو تا مقطع قبلیم شریف بودم. هر دو مقطع شاگرد اول. بنظرت انصافه اینقدر مدرکم خراب شه برم بابل؟؟
همسرم متقاعدم کرده خواجه رو برم اگر نشد تکمیل ظرفیت یا سال دیگه...
توکل به خدا
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
تبریک به همه دوستای خوب و باهمتم امیدوارم که تو مرحله مصاحبه هم موفق باشید

من که خیلی ناراحتم از دیشبه همش دارم گریه می کنم با اینکه میدونستم که نخوندم و رتبمم خوب نشده اما انتظار دیگه های داشتم (یه آدم متوقع) من همش نوبت دومارو آوردم که نمیرم اوناروهم
دلشاد جونم به شماهم خیلی خیلی تبریک میگم البته حقت بیشتر از اینا بود اما به نظرم خواجه نصیرم خوبه و ارزششو داره عزیزم منم با نظر همسرتون موافقم اما به دلم خورده که خواجه رو حتما قبولی عزیزم و تلاش امسالت هدر نمیره
ندا جونم تبریک فراوان هم به شما ایشالله که هرکدومو که بیشتر دوس داری قبول شی عزیزم چون میدونم که زحمتتو کشیدی و ایشالله به اونی که حقته می رسی حالا بیشتر نظرت رو کدومه ؟ پژوهشگاه یا اصفهان ؟
نینی جون ایشالله همونی که می خوای اتفاق بیفته واست عزیزم اما من که نوبت دومیا رو نمی تونم برم شرایطشو ندارم و ضمن اینکه ارزششم نداره بازم اگه مثل شما گزینه شبانه تهرانو داشتم شاید نظرم عوض میشد اما..........
ملیدا جون قربونت برم عزیزم.شاهکار هم نزدم.
خودتو ناراحت نکن عزیزم انشاالله کنکور بعدی رتبه بالا و بهترین دانشگاه

ملیدا به نظرت من پیام نور مشهد برم برا مصاحبه؟
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
گیسو طلا جون حتمن حتمن پیام نور رو برو شک نکن
مرسل ملیدا جونم
انشاالله همتون به چیزی که می خواین برسین
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
سلام به همه
قابل توجه دانشجویان و جویندگان کار در فضای مجازی

اینجا دوتالینک میزارم:

لینک اول مخصوص دانشجوهای عزیزه...اینجا پر از پروژه و تحقیق و گزارش کار و جزوه و پایان نامه و نمونه سواله:
http://dl.xco.ir/?id=660

لینک دوم مخصوص کسانیکه میخوان در دنیای مجازی درآمدی بالا داشته باشن: یه کسب و کار اینترنتی و پردرآمد:
http://dl.xco.ir/bazaryabi?id=660

حتما یه نگاه بندازید....یک نگاه ضرر نداره!
گر نگهدار من آن است که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.
2810