دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم انشاالله بچت سلامت به دنیا بیاد ولیییی نظر چندتا دکترم داشته باش نه فقط یکی یا دوتا من خودم سنو آن تی رفتم ی سنو معمولی و ی نقطه محروم از هرچی که فکر کنی گفت پای چپ بچه مشکل داره برو یک ماه دیگه بیا آمدم رفتم اصفهان سه بعدی گفت بچه سالم آزمایش بگیر گرفتم گفت سالمه هیچیش نیس دخترم آلان چهار سالشه دیر راه رفت دیر حرف زد ولی الان همون پاش رو موقع راه رفتن کج میزاره والاچهارساله هزارتا دکتر بردم برا پاش اصفهان شهرکرد تهران اگه بدونم دکتر خوب جای دیگه هم باشه میرم فقط برا نتیجه گرفتن
عزیزم بردم حتی پیش دکتر تحریریان فوق تخصص ارتوپد اطفال اصفهان دکتر محسن کبیری ارتوپد در تهران پا چنبری یا چماقی نیس موقع راه رفتن پای چپش رو رو به داخل میزاره یک ساله کار درمانی میری دوماه هم هست ماساژدرمانی میره بهتر شده الان باورت میشه بخاطرش مجبورشدم خونه زندگی خودم رو ول کنم بیام اجاره نشینی شهر از همه دور غریب فقط بخاطر دخترم