مال کدوم شهری ؟ کاش نزدیک ما بودی میومدی دکتر ما سونوت می کرد ما مریض داشتیم رفته بود جایی دیگه سونو آنومالی داده بود واسش همین سیستیک هیگروما و سوراخ داخل قلب و کیست داخل مغز خونده بود بعد نامه سقطم بهش داده بودن ما خوزستانیم، دزفول هستیم بعد نامه سقط رو واسه اهواز بهش داده بودن بهش گفتن باید بری اونجا واسه سقطش بعد این مریضه با خودش گفته منکه دارم میرم سقطش کنم بذار برم یه جایی دیگه هم سونو کنم ببینم اونا چی میگن خلاصه اومده بود پیشه ما ما هم سونوش کردیم دکترمون هرچی این بچه رو نگاه کرد کامل سالم بود فقط سوراخ کوچیک داخل قلبش داشت که دکتر گفت مسئله ای نیست 5 درصد آدما اینجورن که اصلا عیبی نیست اینو هم بگم که دکترمون تجربه ش زیاده بالایه ۳۰ سال داره سونو میگیره و داخل خوزستان دکتر معروفی هست الکی به خودت استرس نده من کاری به آزمایشت ندارم که برات ریکس فلان چیز رو مثبت زده وقتی سونو بچه ای رو سالم ببینه واسه یه آزمایش سقطش نمیکنن
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
یه چیزه دیگه هم اینکه از نگرانیت کمتر کنم ، دختر خواهر خودم با ان تی ۲/۹ و جواب آزمایش ریکس سندرم دون از هر ۱۴ بچه یه بچه سندرم دون الان یه دختر سالم ۱۱ ماهه داره می خوام بگم پیگیر باش ولی استرس نداشته باش خودت رو زجر نده اگه گفتن سلفری انجام بده اگه گفتن آمنیوسنتز انجام بده فقط به خاطر اینکه تا آخر بارداری بارداریت رو با زجر نگذرونی
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.