تو رو خدا راهنمایی کنید هفته ۳۶ بارداریم.زایمان اولم طبیعی بود.الان بواسیر دارم.هفته قبل بخاطر یبوست عود کرد و داااغون شدم .بعد با پماد اینا الان خوبم و خیلی کوچیک شده و درد ندارم.بخام سزارین کنم هیچکسو ندارم پیشم باشه تو شهر غریبم و فقط یه بیمارستان دولتیه. طبیعی هم میدونم فاجعه میشه برا بواسیرم ..بنظرتون چکار کنم چ زایمانی؟ ترس دوتاشو دارم
15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
انشاالله به حق این رحمت الهی که میگویند باران که میاید درهای اسمان باز هست خدا کمکت میده یه زایمان راحت وخوب داشته باشی خود وبچه سلامت باشید سزارین کردی اولین چیز بعد چند ساعت گفتن بخور اب جوش با خرما بخور انرژی داره لباس گرم برا ترخیص هم باید باخودت ببری به هیچ وجه اب هویج هفته اول زایمانت نخور سوره انشراح کوتاه هست برا زایمان راحت برات میخونم خودت هم بخون سلامت باشی وتندرست خدا نگهدارتون باشه
اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع
[QUOTE=316231489]سزارین کن یه پولی بده بیمارستان به یه خدمه تو بیمارستان کارهاتو انجام بده خون ...
راست میگه مامان منم پول به خدمه داد هوام رو داشته باشن
یواشکی همون روز عمل به خدمه ای که شیفتش هست بده
اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع
از همسایه ها بپرس کسیو سراغ ندارن بیاد خونه کمکت کنه ده روز ؟
موسسه خیریه و کمیته امداد هم میتونی بپرسی بعضی خانمای میانسال برای کارگری معرفی میشن