2777
2789
عنوان

خانوما کمکککک راهنمایی کنید..

102 بازدید | 26 پست

تو رو خدا راهنمایی کنید هفته ۳۶ بارداریم.زایمان اولم طبیعی بود.الان بواسیر دارم.هفته قبل بخاطر یبوست عود کرد و داااغون شدم .بعد با پماد اینا الان خوبم و خیلی کوچیک شده و درد ندارم.بخام سزارین کنم هیچکسو ندارم پیشم باشه تو شهر غریبم و فقط یه بیمارستان دولتیه. طبیعی هم میدونم فاجعه میشه برا بواسیرم ..بنظرتون چکار کنم چ زایمانی؟ ترس دوتاشو دارم 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چاره ایی نیس حتما باید سزارین کنی

اون ۱۲ ساعتی ک بعد عمل میگن نباید تکون بخوری کی مواظب نی نی یا بش شیر میده یا برا من شیاف درد میزاره  خونه شاید شوهرم بتونه کمک کنه بیمارستان همراه ندارم

بیمارستان دولتی که به اختیار خودت نمی‌ذاره. باید مطمئن بشن که طبیعی برات ضرر داره

میخام برم ببینم دکتراش کیان زیر میزی قبول نمیکنن بهشون بدم

بیمارستان طبیعی انجام نمیده . من ماه پیش زایمان کردم ی دونه های ریز روی کشاله ران داشتم گفت اینا چی ان آزمایش دادی گفتم آره ب ژیلت حساسیت دارم . شما سزارین میشی انشالله بعد زایمان حتما حتما درمانش کن 

اونقدر باوقار باش که آرزو باشی😉

[QUOTE=316231489]سزارین کن یه پولی بده بیمارستان به یه خدمه تو بیمارستان کارهاتو انجام بده  خونه هم همسرت چند رو ...[/QUOTE فکر خوبیه فردا برم بیمارستان ببینم میتونم دکترشو راضی کنم

بیمارستان طبیعی انجام نمیده . من ماه پیش زایمان کردم ی دونه های ریز روی کشاله ران داشتم گفت اینا چی ...

سزارین انجام نمیده یا طبیعی؟

بیمارستان طبیعی انجام نمیده . من ماه پیش زایمان کردم ی دونه های ریز روی کشاله ران داشتم گفت اینا چی ...

بعد من از عمل بواسیر وحشت دارم میگن خییلی سخته.. اگر قرار بر درمان و عمل باشی خو طبیعی میارم و بعدش عمل میکنم

عزیزم ی سوال زایمان طبیعی چقد زمان برد بخیه ها کلا خوب شن من یک ماهه زایمان کردم جای بخیه ها درد میکنه میخام برم سرویس احساس میکنم فشار بهم وارد میشه. بخیه ها افتادن ها اما جاش سوزش داره خون ریزی هم هنوز قطع نشده

اونقدر باوقار باش که آرزو باشی😉
2810