سلام خانوماااااااااا خوبین؟ میگم این بادی ها کجایی باید باشن؟ اینایی که برای ارتین گرفتم از سایت شلواراش تایلندیه ولی بادیهاش چینیه. انصافا جنساش خوبه ولی چینیه که! نکنه واسه همینه که ارزونه؟ هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی خیلی خوشگله
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام ممولی کم پیدا! کجایی تو. دلم هواتو کرده بود. میذارم! فعلا ناراحتمممممممممممممممم الهی بمیرم! داشتم از بچه م عکس میگرفتم با بادی جدیدش یهو ولو شد کله کوشولوش خورد به تیزی تخت و ای مردم و زنده شدما! جیگرم آتیش گرفت! لباسای شادی هم دستم برسه عکس میذذارمممممممممم حتمااااا بوس واسه همتون راستی عسل جونم چا اینقدر کم پیدا شدی! نکنه تیمسار نمیذاره بیای ها؟ غیرتی میشه؟ بابا من عادت کردم همیشه بودنتو بووووووووووووس مخصوص
میبینم ممولی جون هم مثل سارا شاعر شده هههههههههههههه قربونت برم ممول جونم ارتین خوبه چیزیش نشد خداروشکر. البته سرش کبود شد بچم! به قول مامانم از الان دیگه شیطونتاشون شروع میشه و ما باید همش حواسمون بهشون باشه. قربوووووووووووووون همشون برم من. عسل جوووووووووووووونم بوووووووووووووس. خداروشکر که تو و تیمسار خوبین. معلومه مشغول خرید بودی که کم پیدا شدی! زود تند سریع عکس بذار تا دلمون حال بیاد..........