2777
2789
عنوان

واسه نی نی ناز اسفند 90 ات چی خریدی؟ عکسش کو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32021 بازدید | 378 پست
وااااااای مبارک ارنیکا جونم باظه الهی به شادی تنش کنه هی قرررررررر بیاد دل پسرا رو ببره ههه بوس

ممولی من که نگفتم اصل نیست من گفتم یکی میگفت دونوع تایلندی و امریکایی داره که تایلندیا قوارش یه ذره کوچیکتره وگرنه اونم کارترزه بیچاره ههه
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم میخواممممممممممم

ممول کی گرفتی؟پس چرا من اینا رو ندیدم هانننننننننننننن
زندگی چون گل سرخ است......پر از عطر... پر از خار... پر از برگ لطیف...یادمان باشد اگر گل چیدیم........عطر و برگ و گل و خار همه همسایه دیوار به دیوار همند
سلام ننه جونا! خوبین؟
میگم یک سوال: الان مامان سورش و سحر بادیهای کاترز و میدن 7 تومان! شادی میده 6 تومان! ممکنه جنسشون فرق کنه؟> از کجا بفهمم خب؟
بعدش یک سوال عسل جون! من واسه پاییز و زمستون آرتین بادی میخوام بخرم با توجه به اینکه میگین قواره هاش کوچیکه چه سایزی بگیرم؟
میسییییییییییییییییییی دوست جونااااااااااااااااااااااااام
بووووووووووووووووس
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
راستی عسلی جووووووووووووووووووونم نیستی؟ کجایی؟ دلم تنگ شده برات. برای قضیه شیر خشک هم ایمیل پگاه بهم رسید. اگه خبری شد بهم خبر بده حتما!
بوووووووووووووووس
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
فدای تو اتفاقا امروز به خدا عجیب به فکرت بودم بعدا ایمیلت رو هن چک کن
به نظر من بادی نگیر واسه مخصوصا زمستون چون خیلی نازکه و اونوقت باید یه شلوار و یه رویی هم دوباره بگردی باهاش ست کنی
من فقط واسه امسال تایستون و سال دیگه هم از عید تا اخر تابستون واسش بادی گرفتم
واسه پاییز و زمستونش میرم اشور میگیرم هم پارچه هاش کلفته هم قشنگ بادی و رویی و شلوارش سته راحت
بعدشم بادیهای کارترز اتفاقا از نظر قد بزرگترم هستن من بادیهای سه ماهه رو الانم تن رادین میکنم البته دیگه قدش میکشه ولی اذیت نمیکنه
سلام به همه ی لپ گلی های جون جونی

اس ام پی، تمامی شعبه هاش حراج لباس بچه ست.
تهران یکی از شعبه هاش توی هروی شماره ش اینه: هههههههههههه شماره این شعبه ش رو ندارمممممم

شعبه ی خ سنایی ش اینه: 88300637

زنگ بزنید برید لباساش خوبه و خوش قیمت

بپرسید غیر از تهران هم داره یا نه؟؟؟؟

نیروی هوایی
چهارراه کوکاکولا
ستارخان
بهار و ...

تاپ شرت از 10 تا 13$
شلوارک لی و تاپ 19$
و ...
2810