2777
2789
عنوان

مشاوره با مرکز مامایی مهرآسا

| مشاهده متن کامل بحث + 36264 بازدید | 3256 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس دلیل این ناهنجاری چی میتونه باشه ایا احتمال تکرار هست چه کار باید بکنم؟بسیار ممنون از پاسخگویی
خنده ی تلخ من از گریه غم انگیزتر است، کارم از گریه گذشته است به آن میخندم
سلام ببخشید من عفونت داشتم زخم هم داشتم فریز کردم حالا بعد از نزدیکی سوزش شدید دارم علتش چی میتونه باشه؟
با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .
سلام من هفته 33بارداری هستم. بارداری اولم تو هفته38 در اثر مسمومیت منجر به فو جنین در رحم شد. و سزارین شدم. میخام بدونم الان باید کی سزارین شم.البته مشکل خاصی ندارم الان. تاریخ زایمان طبیعی 8آبانه.
سلام وخسته نباشید من خیلی سوال دارم ببخشید کامل براتون توضیح میدم عزیزم من برج ۱تا برج۴ باشگاه رفتم و۲۵ کیلو وزن کم کردم و اخرین پریود من ۳۰خرداد بود و۱۳مرداد فهمیدم باردارم البته روز ۳۵ پری بی بی منفی بود اما ۱۰ روز بعد مثبت شد ازمایش دادم بتا ۲۰۰ بود ۲هفته بعد رفتم سونو گفت ۵هفته هستی باید ۷هفته میبودم گفت ۲هفته دیگه بیا یک هفته گذشت لکه بینی داشتم که کم کم بیشتر شد رفتم سونو گفت ۴هفته و۴روز داشت سقط میشد من ۳ماه قبل بارداری روزی ۳تا متفورمین وروز ۳عدد ویتاگنوس میخوردم تروخدا بگین دلیل سقطم چی میتونه باشه دارم از استرس میمیرم
همسرم عشقم.نورچشمم.سلطان قلبم باصداقت.بی نهایت.تاقیامت دوستت دارم.سیاجونم تو همه ی زندگیمی.ماه 6اقدام روز3پری *خدایا واسه همه چی ازت ممنونم مهربانترینم میخوام طعم مادرشدنو بچشم *
اینم بگم من ۱سال با دارو باردار نشدم اما تا وقتی وزن کم کردم طبیعی بدون دارو باردار شدم که اینجوری شد البته نمیدونستم باردارم تا برج۴ باشگاه رفتم و رژیم داشتم و۲بار موهامو رنگ کردم وی بارم دستشویی رو با جوهرنمک شستم که اذیتم کرد به نظرتون میتونه اینا دلیل سقط باشه تروخدا کمکم کنید من بعد ۲سال با کلی خون دل باردار شدم میترسم بازم تکرار شه راستی اینم بگم شوهرم ازمایشش سالمه خودم فولیکولم بالغ نمیشد ممکنه بی کیفیتیه تخمک دلیل سقط باشه ۲ماه قبل بارداری اسید فولیک هم خوردم عزیزم منتظر جوابتون هستم لطف میکنید ممنونم
همسرم عشقم.نورچشمم.سلطان قلبم باصداقت.بی نهایت.تاقیامت دوستت دارم.سیاجونم تو همه ی زندگیمی.ماه 6اقدام روز3پری *خدایا واسه همه چی ازت ممنونم مهربانترینم میخوام طعم مادرشدنو بچشم *
سلام خسته نباشید امروز صبح رفتم دستشویی خون دیدم بعد ازظهر رفتم دکتر سونو انجام دادم قلبش تشکیل شده بود گفت شیاف هم هر روز یه صبح یه شب بزارم به نظر شما جای نگرانی نیست؟