2777
2789
عنوان

مشاوره با مرکز مامایی مهرآسا

| مشاهده متن کامل بحث + 36264 بازدید | 3256 پست
سلام خسته نباشید. من قبل بارداری فولیک اسید نخوردم فقط از وقتی فهمیدم باردارم خوردم آیا کودک دچار مشکل نمیشه؟برا کمبود فولیک اسید چه راهی پیشنهاد میکنید؟دکترم گفته روزی 2تا فولیک اسید بخور مشکلی نداره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی نی جان ادویه جات کم استفاده کنید تخم بلدرچین محلی استفاده نکنید به سالم بودن اون مطمئن شوید فولیک را طبق دستور پزشکتون ادامه دهید بهتر بود قبل از بارداری استفاده می کردید ولی الان هم می تواند مفید واقع گردد
تلفن همراه در بارداری: دوران بارداری از لحاظ تکامل جنینی دوره بسیار حساسی می باشد که سلامت این دوره به عوامل ژنتیکی و محیطی متعددی وابسته است. این اهمیت تا اندازه ای است که برخی اثرات این دوره یک عمر مادر و کودک را تحت تاثیر قرار می دهد. از عوامل محیطی موثر بر سلامت مادر و جنین می توان به استرس- تغذیه – سوء مصرف مواد( الکل – سیگار و کافئین) دارو و تشعشع اشاره کرد. امروزه با افزایش استفاده از تلفن همراه بحث پیرامون اثرات مخرب امواج ناشی از آن در طی حاملگی رو به افزایش است. برخی مطالعات نشان داده اند که استفاده از تلفن همراه یا فاصله کم محل سکونت مادر از برجهای مخابراتی در طی حاملگی می تواند با اختلالات رشد- وزن کم تولد- افزایش ریسک لوسمی- درگیری سیستم ایمنی( تولید آنتی بادی)- احتمال سقط جنین- اثرات قلبی عروقی و سرطان در مادر همراه باشد. از طرفی مطالعه دیگری بر روی 13 هزار کودک نشان می دهد که مشکلات رفتاری در کودکان مادرانی که از تلفن همراه طی حاملگی استفاده می کردند بیشتر است. این مشکلات رفتاری شامل بیش فعالی اضطراب و کندی حافظه و مشکل در ارتباط با همسالان می باشد. در مطالعات گوناگونی به مادران باردار توصیه شده که ترجیحا از تلفن همراه استفاده نکنند و به جای گذاشتن تلفن همراه بر روی گوش از هدفون سیمی بلند و نه هدفون بلوتوثی استفاده نمایند و یا هنگام خواب در اتاق آنها هیچ موبایل روشنی وجود نداشته باشد. همچنین توصیه می شود که به جای صحبت با تلفن همراه در محیط های بسته , در محیط باز از آن استفاده نمایند. در ضمن توصیه می گردد که استفاده از مایکروویو و تلفن ثابت بی سیم نیز در بارداری محدود گردد.
سلام خسته نباشید آیا در سیکل ۳۶روزه بی بی چک قبل عقب افتادن پریود جواب میده ؟
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
سلام ببخشید سونو تخمک گذاری بهتره واژینال باشه یا شکمی؟
با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .
با سلام من همونم که ختم بارداری در بیست هفته به علت مشکوک بودن جنین به تریزومی 18داشتم اما جواب کاریوتایپ جنین امد و سالم بود هیچ مشکل کروموزومی نداشت پس علت مشت بودن دستاش پای کلاب فوت و مشکل قلبی که داشت ا زر چیه ایا تکرار میشه؟ایا این امکان هست که ژن معیوب و از ما گرفته باشه؟
خنده ی تلخ من از گریه غم انگیزتر است، کارم از گریه گذشته است به آن میخندم
دستان مشت کرده دقیقا مثل تریزومی 18 در غیر تریزومی هم مشاهده میشه؟یعنی امکان داره دست مشت باشه اما جنین سالم باشه؟
خنده ی تلخ من از گریه غم انگیزتر است، کارم از گریه گذشته است به آن میخندم