2777
2789
عنوان

مشاوره با مرکز مامایی مهرآسا

| مشاهده متن کامل بحث + 36264 بازدید | 3256 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

nini عزیز به دلیل تغییرات هورمونی تعدادی از باردارها در اوایل بارداری لکه بینی دارن در صورتیکه با درد همراه نباشد مشکلی وجود ندارد از شیاف تجویز شده طبق گفته پزشک تان استفاده کنید.
سلام ببخشید من سونوی واژینال زیر را در سیزده قاعدگی انجام دادم نتیجه اش خوبه؟
با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .
http://uupload.ir/files/q9yu_img_20150911_225327.jpg
با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .
مشکلی وجود داره؟ آخه من پسر سیزده ماهه دارم میخواستم فعلا بارداریم رو به تاخیر بندازم
الی سیا عزیز سقط ممکن است به دلایل متفاوتی اتفاق بیفتد از جمله نقص کروموزومی جنین، بی کفایتی رحم و حتی سقط خودبخودی، که نیاز به بررسی وجود دارد، مواردیکه گفتید باعث سقط جنین نمی شود اگر قصد بارداری مجدد دارید به فاصله 3 ماه دیگر تحت نظر پزشک اقدام کنید و کلیه راهنماییهای وی را بکار گیرید. در صورت اقدام به بارداری رژیم نداشته باشید و کاهش وزن نداشته باشید.
ساناز عزیز در ابتدای شروع مصرف قرص توصیه می شود در صورت نزدیکی از یک روش دیگر مثل کاندوم استفاده کنید. مصرف قرص را ادامه دهید مصرف آن ممکن است باعث افزایش وزن شود
ساناز عزیز برای اینکه جذب آهن قرص افزایش یابد بهتر است با معده خالی مصرف شود ولی معمولا به دلیل هوارض گوارشی خیلی خوشایند نیست. قرص را قبل از صبحانه و یا 2 ساعت پس از ناهار مصرف کنید. همزمان با لبنیات و شیر نخورید. برای افزایش جذب آهن با آب پرتقال و ویتامین c آن را بخورید.
مکز مهر آسای عزیز ممنون که جواب میدین ،بله ختم بارداری در هفته ۲۰ به دلیل ناهنجاری قلبی و‌مشکوک بودن به تریزومی ۱۸ که کاریوتایپ این مورد و رد کرد ،یعنی میشه در سایر افرادم دست مشت کرده دقیقا مانند تریرومی مشاهده بشه؟راهکاری برای جلوگیری از این نقایص وجود داره؟ممنونم
خنده ی تلخ من از گریه غم انگیزتر است، کارم از گریه گذشته است به آن میخندم
سلام خواهشا نظرتون رو راجع به جواب سونویی که در سیزدهم قاعدگی انجام دادم بگید باتشکر
سلام خسته نباشید ۳ماه دراقدام به بارداری هستم. پریود منظم دارم اما دکتر برای تنظیم هورمون بدنم برام سه دوره پرژسترون تجویز کرد که این ماه ماه آخر مصرف قرصمه میخواستم بدون میتونم برم آزمایش تیرویید و هورمونی بدم ؟مصرف این قرص پرژسترون مدروفم اشکالی ایجاد نمیکنه تو نتیجه؟ممنون
خیانت=افتابه اسید