2777
2789
عنوان

بعد از ده سال رفتم آرایشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 120 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما یک فرد پیک می هستید...حتما سرچ‌کنید

نه چنین چیزی‌نیست میخواستم بگم در ادامه که حتی اگر بخاطر زندگیت قناعت کردی نگو‌ارزش ندارم چون تو در هر صورت برای اون زندگی زحمت کشیدی و اصلا احساس کم ارزشی نکن اون موقع نکردی الان شرایطش‌رو‌داری بکن اما‌ نگو‌بی ارزشم‌ منم الان کاری نمیکنم اما احساس بی ارزشی نمیکنم 

برسه روزی که منم تیکر بزنم
قلق همینهمرد بدونه وظیفشه یه پولی‌ باید بده زن هم دلش خواست اون پولو آتیش بزنهمردی که ببینه زن به خو ...

کسی که سالها نکردعچه یهویی بیاذ بگه بده برم اتیش بزنم درواقع یه رفتار بچگانه نشون داره همه چیز اروم اروم بایذ پیش بره نکه جلو‌بچه داد و بیداد راه بیوفته هرچیزی یه منطقی داره 

برسه روزی که منم تیکر بزنم
نه چنین چیزی‌نیست میخواستم بگم در ادامه که حتی اگر بخاطر زندگیت قناعت کردی نگو‌ارزش ندارم چون تو در ...

من احساس کم ارزشی کارمو بار ها درک کردم 

چون قناعت کردم 

اما هیچوقت شوهرم برام تو چیزی تلافی نکرد..

به شدت برای بچه خرج می‌کنه..برا خودشم همین طور ...

ولی لوازم آرایشی و بهداشتی و زیبایی و آرایشگاهی و می‌گه پول هدر دادن

برام طلا و لباس و اینا هم که اصلا

لباسم سالی یه بار عید

کلا فقطططططط برا من خرج نمیکنه 

آهان پس دکلره کرد موهات یه دست بشه بعد رنگ بزارهولی اونهمه مو هم دکلره هم رنگ خیلی بیشتر از این حرفا ...

نهههههههه من الان و نگفتم ..

دکلره قبلا کردم 

الان فقط رنگ

خودش گفت رنگ خارجی زده برام

نهههههههه من الان و نگفتم ..دکلره قبلا کردم الان فقط رنگخودش گفت رنگ خارجی زده برام

آهان حواسم نبود

مبارکت باشه زیبا ❤

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲