2777
2789
عنوان

چرا نمیزنید تو دهن ماما ها و پرستارای بیمارستان دولتی وقتی ک...

| مشاهده متن کامل بحث + 3172 بازدید | 114 پست

من دولتی دوبار کورتاژ کردم عالی بودن مثل پروانه دورم میگشتن....اما الان۴ماهه بیمارستان ارش دولتی پرونده تشکیل دادم واسه ای وی اف از سگ بدترن  اصن دکتر درکار نیس همش دانشجوورزیدنتن.فقط پاچه میگیرن.بیمارستان نامنظم و کثیف منتظرم جوابام اماده شه خلاصه پروندمو ببرم رویان اشتباه کردم اومدم دولتی

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

اون وقتی که درد داری اصلا برات مهم نیست کی داره جی میگه ، فقط میخوایکمکت کنن زودتر وضع حمل کنی ،احتمالا زایمان اولته ،البته من تابحال دولتی نرفتم و همچین برخوردی ندیدم ،ولی اگر ببینم حتما بعد زایمان دهنشون رو سرویس میکنم 😁

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکررتجربشو ندارم،،چون شهرمن انقدر سگ اخلاقن که ازکی رف زایمان کرد از رفتارای اونا بیشتراز درداش اذیت شد،،من رفتم شهردیگه سزارین احتیاری

بهترین پزشک

بهترین عمل

بهترین کادر

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

من ۵ هفته بودم درد شدید داشتم رفتم بیمارستان یه سونو بدم گفت برو زایشگاه رفتم نرسیده سریع رگ گرفتن وبرو بخواب خانم معاینه کنیم گفتم دستت بکش فکر گردی هیچی حالیم نبست کی زن باردار معاینه میکنه متخصص این کار انجام نمیده تو مبخوای انجام بدی دیدم دستکش در اورد پرت کرد گفت وای این خودش یه پا دکتره گفتم باز کن این سرم مگه من میخوام بستری بشم گفت باید انتظامات بیاد رضایت بدی گفتم بیاد مگه دیونه باشم بمونم من یه سونو میخواستم انجام بدم نه اینکه معاینه کنی بچه سقط بشه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
گوش ب حرف هرکس نده .من بیمارستان دولتی زایمان کردم باورکن انقد باشخصیدت و مهربون بودن .رسیدگیشونم عا ...

کدوم استانید؟

اگه تهران یا کرجید کدوم بیمارستان

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️
باشه پس تو خونه تنها زایمان کن ببینم محتاجی یا نه 

محناج تویی نه من من تا وقتی خدارو دارم محتاج هیچکس نیستم خدا بخواد همون پرستاری که به ناحق به یه زن که از درد داد میزنه توهین میکنه با خاک یکسانش میکنه

بعدشم من سزارین هستم

من طبیعی دولتی بودم هیچ برخورد بدی ندیدم ازشون خیلی مسئولیت پذیر و حرفه ای بودن ولییییی یه هم اتاقی اتباع داشتم زایمان ۸ بود بدون یه قرون پول و کلی بچه قد و نیم قد اومده بود زایمان کنه بعد زایمان کلی خون.ریزی،داشت که حالش بد شد دکتر و پرستارا دعواش کردن و میگفتن خب چرا جلوگیری نمیکنی که این بلا سرت بیاد شوهرشم گفته بود چون بچه دختره نمیام نه پول داده بود بهشون بیچاره دختر بزرگش ۱۲سالش بود همراهیش بود که مادرشوهرم بهشون مقداری پول داد مامانم هم مای بی بی و خوراکی بهشون داد

لینک اقدامی های اردیبهشت ۱۴۰۰😍😍😍میریم برا اقدام(اردیبهشت)👪من این ماه مامان میشم وبهترین کادوی تولدم رو از خدا هدیه میگیرم (خرداد)👶تولدم هم گذشت وبی بی منفی شد(تیر)😔یک مرداد هم برای بار سوم کرونا گرفتم و الان تصمیم گرفتم تا زمانی که واکسن کرونا نزدم اقدام رو کنسل کنم(مرداد)😷واکسیناسیون داره سرعت میگیره انشاءالله که نوبت من و همسرم میشه(شهریور) 💉دوز اول سینوفارم رو تزریق کردیم(۱مهر)🚫آخر مهر نوبت دوم واکسنم بود که مشکوک بودم و نزدم😓جان مادر امروز یه نفر بهم گفت خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده💔وقتشه که بیایی(۲آبان)💔امروز بی بی چکم یه هاله ضعیف انداخت خدایا واقعی باشه تا تولد همسرم سوپرایزش کنم،ساعت هشت شب بی بی چک زدم مثبت شد(۱۰آبان)😍امروز آزمایشم مثبت شد(۱۳آبان)👪الان سونو ان تی بودم چهره ی قشنگتو دیدم دردونه ی مامان(۱۳دی)👶عزیزدلم امروز دل نگرانت بودم رفتم سونو از حالت باخبربشم ولی گفتن خطر سقط هست گفتن دخملی قربونت بشم مطمئنم سالم میایی بغلم👧(۱۳بهمن)🎀امروز رفتم سونو وزنت کم بود اما من میدونم تو مثل همیشه دختر قوی هستی وکمتر از یکماه دیگه میای بغلمون(۱۲خرداد)😘دخترم قدم سرچشمامون گذاشت🎊(۱۴تیر) https://www.ninisite.com/discussion/topic/6147989/اقدامی-های-اردیبهشت۱۴۰۰
کدوم استانید؟ اگه تهران یا کرجید کدوم بیمارستان

ن اصفهان هستیم .

ببین کلا جو نینیسایت یه مقدار اغراق امیزه.از کاه کوه میسازن  .والا اطرافیانم هر کی زایمان کرده هیشکی نگفته بد اخلاق بودن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

برامن ازساعت ۱۰شب ولم کردنیومدساعت۱۲شبم امدسرمم روبست که امپول فشارداشت تاراحت بره بخوابه بعد۴صب که دیگه داشتم میمردم شیفتش عوض شدیکی دیگه امد۵:۳۰زایمان کردم یعنی ببین اونی که دم صب امدبودشب میومدمن زایمان میکردم

منم هیچوووووقت یکی از پرستارای روز زایمانمو نمیبخشم بیمارستان خصوصی ام بودم و سزارین ولی خیلیییی بد رفتاری کرد و بد جووور تحقیرم کرد در عوض یه نفر دیگه برام سوند وصل کرد و بعد زایمان پیشم بود حدا خیر دنیا و آخرت بهش بده

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
محناج تویی نه من من تا وقتی خدارو دارم محتاج هیچکس نیستم خدا بخواد همون پرستاری که به ناحق به یه زن ...

چرا نمی‌فهمی ،،،جز خدا ما ب پرستار دکتر و بیمارستان محتاجیم ،،محتاج از احتیاج میاد ،یعنی نیاز داری ،،،اینقدر سخته ،م فلسفی می‌کنی ؟!