2777
2789
عنوان

چرا نمیزنید تو دهن ماما ها و پرستارای بیمارستان دولتی وقتی ک...

| مشاهده متن کامل بحث + 3172 بازدید | 114 پست
اخه تو اون وضعیتت چجوری میتونی دهن اونارو اسفالت کنی؟ ولی خدایی خیلی وحشین من از ترس اخلاق های سگی ...

بیشور میخواست معاینم کنه خودمو منقبض کردم گفت پس چجوری حامله شدی انگشت من که باریک تره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن اصفهان هستیم . ببین کلا جو نینیسایت یه مقدار اغراق امیزه.از کاه کوه میسازن  .والا اطرافیانم ...

کدوم بیمارستان

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چرا نمی‌فهمی ،،،جز خدا ما ب پرستار دکتر و بیمارستان محتاجیم ،،محتاج از احتیاج میاد ،یعنی نیاز داری ، ...

محتاج تویی بفهم من محتاج نیستم تو محتاج بنده ناچیز هستی ریپ نزن برو رد کارت فکرای احمقانت هم ببر برا خودت

کدوم بیمارستان

شهرستان هستیم .گلپایگان

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

نمیگم همه ولی بعضیاشون خیلی ازخدابی خبرن.من بخش که بودم یکی رواوردن پرستارسی سی یوبودکه سزارین کرده بودبعددوستاش که پرستاربودن آمدن بهش سربزنن نمیتونس حرف بزنه بهش گفتن یادته پارسال یه زنه سزارین بودبخش جانداشت اوردن بخش ماچقدرازشکمش فشارمیدادی الکی😞😞

محتاج تویی بفهم من محتاج نیستم تو محتاج بنده ناچیز هستی ریپ نزن برو رد کارت فکرای احمقانت هم ببر برا ...

عزیزم ولش کن

من منظورتو فهمیدم ولی فکر کنم ایشون متوجه نشدن.

الهی ب امید تو ن ب امید خلق روزگار

منم امیدم بخداس ک زایمان خوب داشته باشم و خدا مهر و الفت تو دلشون بندازه ک اذیتم نکنن

لایک نکن خیرشو ببینی
عزیزم ولش کن من منظورتو فهمیدم ولی فکر کنم ایشون متوجه نشدن. الهی ب امید تو ن ب امید خلق روزگار م ...

گلم شما کدوم استانید؟

طبیعی زایمان میکنید؟

اگه تهران یا کرجید کدوم بیمارستان میرید طبیعی؟

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

تو اینجا نباید از کسی انتظاز داشت کارشو درست انجام بده چون هیچکی کارشو درست انجام نمیده به اندازه کارشم بهش دستمزد نمیدن . پرستاری ک از صب تا شب سرپاست شیفتاس سنگین برای ماهی ۱۱ تومن چ توقعی داری عزیزم خدمات رسانی برای کشورای دیگش ک پرستاراشون با شیفتای کم ماهی ۲۰۰ میلیون حقوقشونه بانک اداره مدرسه کی کارش درسته؟

:)

حاجی اون موقع اونقدر درد داری که فکر ریدن به بقیه نیستی

بعدشم مثلا فکر میکنی چکار میکنن میترسن

بچه سالمو زده بودن تو سرش زیر بار نمیرفتن

به ککشونم نیست

بالاخره یه فرقی باید بین دولتی و خصوصی باشه دیگه