2777
2789

خیلی از خانوما شنیدم ک تو بیمارستانای دولتی ک رفتن زایمان طبیعی کنن دکترا و پرستارا بد اخلاق بودن و مثل سگ پاچه گرفتن...

واقعا چرا اجازه میدید همچین رفتاری بکنن؟

دلیل نمیشه چون بیمارستان دولتیه هر برخوردی ک دلشون مبخواد داشته باشن.وقتی باهاتون بد رفتاری کردن مخصوصا حین زایمان بر.ی.نید بهشون و شده کارو تا جایی پیش ببرید ک بترسن و دیگه غلط بکنن سر زائو دادو بیداد کنن و هرچی دوست دارن بگن.

من دو هفته دیگه زایمانمه میخوام برم دولتی.حالا یا کمالی کرج یا بیمارستان میلاد تهران طبیعی زایمان کنم.خداشاهده با خودم عهد بستم کسی باهام بد حرف زد یا حین زایمان با حرفاش و رفتارش اذیتم کرد دهنشو سرویس کنم و بخوابونم تو دهنش😒

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

بعد فکر می‌کنید بخوابونید تو دهنش اوضاع بهتر میشه یا بدتر؟

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا لعنت کنه پرستاری که به دستم انژیو وصل کرد حلالش نمیکنم خیر نبینه

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

گوش ب حرف هرکس نده .من بیمارستان دولتی زایمان کردم باورکن انقد باشخصیدت و مهربون بودن .رسیدگیشونم عالی بود .

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

من ازبس دردداشتم حرفاشونو نمیشنیدم ولی میومدن میگفتن جیغ نزن 

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

اخه تو اون وضعیتت چجوری میتونی دهن اونارو اسفالت کنی؟

ولی خدایی خیلی وحشین من از ترس اخلاق های سگی اونا که خواهرم همیشه تعریف میکرد از زایمانش  سزارین کردم....خواهرم درد میکشید جیغ میزد ماما بیشعور بهش میگفت اون موقع که زیر شوهرت بودی حواست نبود الانم بکش