2777
2789
عنوان

چرا میگن نباید زن حامله تنها بمونه مگه چی میشه؟!🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 39 پست
تو این سایت کلی زن باردار و تنها هس اینا چیه میگین!

عزیزم من از تجربه خودم گفتم چیز بدی هم نگفتم

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر روز جلوی آینه با خودت تکرار کن هیچی از هیچ کس بعید نیست من توی زندگی از کسایی زخم خوردم که دلم ‌‌...🥺🥺🥺.

خب الان ی زن باردار ک تنهام هس اینارو بخونه بنظرت چی میسه؟ والا من باردار نیستم تنهام یهو ترسیدم از حرفات

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله به سلامتی زایمان کنی و دسته گلن سالم و صالح باشه

قربونت برم عزیزم سلامت باشی 

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

ببین اینکه خود خدا گفت جن و انس وجود داره ولی اونا حق ازار و اذیت انسانو ندارن و تا خودت راه باز نکنی نمیشه و تو خونه ای که قران خونده میشه و کارای شیطانی انجام نشه نمیتونن راه پیدا کنن 

اون چیزایی که شما دیدی و حس هایی که داشتین دلیل علمیش وجود داره. و تقریبا میشه گفت توهمه جنیان و پریان که مث انسان لباس بر تن ندارن و اینا زاییده ذهنته 

ولی ی خانمی دارن از تجربه شون میگن با چشمای خودشون دیدن  چی بگم وِالا

شایدهم درست باشه ولی فامیلای شوهرم  از این قضیه سواستفاده میکردن و نمیگفتن بیا خونمون 

خودشون میومدن خونه ما 

حالا خداروشکر شما‌ مثل من اذیت نمیشی و خودت میری خونه دیگران. تحمل کن این مدت هم بگذره درست میشه عزیزم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
نه آل نه جن و انس بخدا من سر دوتا بارداریم با چشم خودم دیدم 

دقیقا منم ی شب از خواب بیدار شدم و داشت کف پاهامو با ناخونش میخاروند

خدایا نگهدار دخترم و همسرم باش💕🧿👨‍👩‍👧