2777
2789
عنوان

چرا میگن نباید زن حامله تنها بمونه مگه چی میشه؟!🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 39 پست
هن😳😳😢

بعضی ها اینجورین بعضی ها هم نه

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر روز جلوی آینه با خودت تکرار کن هیچی از هیچ کس بعید نیست من توی زندگی از کسایی زخم خوردم که دلم ‌‌...🥺🥺🥺.
من از ۵ صبح تا ۹ شب تو خونه تنهام ۸ ماهمم هست مشکلی هم پیش نیومده ولی خب کیف میده بری خونه یکی دیگ ...

شکمووووو تنبلوووووو خخخخ😜😜😜😜

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر روز جلوی آینه با خودت تکرار کن هیچی از هیچ کس بعید نیست من توی زندگی از کسایی زخم خوردم که دلم ‌‌...🥺🥺🥺.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه آل نه جن و انس بخدا من سر دوتا بارداریم با چشم خودم دیدم 

چی رو دیدی

مثلا چیکارت میکردن که اذیت میشی

من نمی‌ترسم لطفا قشنگ بگو اطلاع داشته باشم میخوام بدونم

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
چی رو دیدی مثلا چیکارت میکردن که اذیت میشی من نمی‌ترسم لطفا قشنگ بگو اطلاع داشته باشم میخوام بدونم

توروخدا نترسی باز فوشم بدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لعنت به این حرفا که روزای خوشیمو گرفت 

وقتی عروسی کردیم خواهرشوهرام تا یکسال نوبتی میومدن خونمون میگفتن عروس نباید تنها بشه حامله هم شدم و زایمان کردم  با همین چرت و پرتا نذاشتن طعم خوش مادرشدنو بچشم و همش مزاحمم بودن

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

ببین یه دفعه با کاپشن جلوم نشسته بودن یه دفعه ایستاده جلوم بودن فقط پاهاشونو می‌دیدم هر دفعه هم که می‌دیدم چهرشونو ندیدم فقط بدن ولی نفسم بالا نمیومد یهدفعه هم فقط دستاشو داشت حقم میکرد نمی‌تونستم حتی جیغ بزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من از ۵ صبح تا ۹ شب تو خونه تنهام ۸ ماهمم هست مشکلی هم پیش نیومده ولی خب کیف میده بری خونه یکی دیگ ...

اینکه کیف میده از ناهار درست کردن راحتم و خیلی کارهای دیگه مامانم دل سبک  زرنگه نمیزاره هیچکاری خودم کنم اما خب ی کم بخاطر وضع مالی شون معذبم

یکی اینکه میترسم احترامها از بین بره

یکی هم کلا خونه خودم راحت ترم کلا میخورم میخوابم 

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

در کل حس خوبی نداره بعد میگن چون حامله میشی بی گناه میشی یه پرده نازک از جلوی چشام برداشته میشه میتونی ببینی ولی توی حالت عادی هیچی ندیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لعنت به این حرفا که روزای خوشیمو گرفت  وقتی عروسی کردیم خواهرشوهرام تا یکسال نوبتی میومدن خونم ...

والا میخوام برم خونه خودم...نمیزارن...مامانم چیزی نمیگه مادرشوهرم هی میگه ن تنها نباشه 

خیلی راحتترم اونجا هرچند اینجام خونه مامانمه خوته خودمه تازه عروسی کردم هنوز راحتم اما بازم معذبم

لعنت به این حرفا که روزای خوشیمو گرفت  وقتی عروسی کردیم خواهرشوهرام تا یکسال نوبتی میومدن خونم ...

ولی ی خانمی دارن از تجربه شون میگن با چشمای خودشون دیدن 

چی بگم وِالا

در کل حس خوبی نداره بعد میگن چون حامله میشی بی گناه میشی یه پرده نازک از جلوی چشام برداشته میشه میتو ...

ممنونم عزیزم از توضیحاتت...وقت گذاشتی برام تایپ کردی از تجربه ات

نگران نباش نمیترسم 

اینکه کیف میده از ناهار درست کردن راحتم و خیلی کارهای دیگه مامانم دل سبک  زرنگه نمیزاره هیچکاری ...

همیشه نرو  یه روزایی برو و سعی کن با خودت میوه و خوراکی ببری یجور نبر که ناراحت شن مثلا مرغ و گوشت ببر بگو هوس فلان غذا کردم برام درست میکنی یا میوه بخر بگو خیلی هوس میوه کرده بودم.

من از نظر پوشش خونه خودم راحتترم اونجا باید ش ورت و شلوار و  بلوز بپوشم خیلی سختمه خونه خودم راحت یه پیراهن یکسره بدون استین تنم میکنم راحت . یا همش نفخ میکنم نمیتونم راحت بشم هر وقت که دلم میخواد.تو خونه باشم راحتترم

هر کی خونه خودش راحتتره ولی خب بخور بخوابم کیف داره

اینکه میگن زن حامله تنها نباشه و داستان های ماورایی میگن به نظرم به خاطر کمبودهای بدن مادر بوده یه چیزایی رو میدیدن من به خاطر یبوست یکی دو هفته قرصهامو نخوردم یه روز صبح که همسرم نبود و رفته بود دیدم کنارم خوابیده درصورتیکه رفته بود و اون یه توهم بود معمولا کمبود اهن و  ویتامین ادم داشته باشه توهم بیشتر میزنه. مخصوصا تو بارداری . قرصهاتو به موقع بخور و از هیچی نترس 

انشاالله به سلامتی زایمان کنی و دسته گلن سالم و صالح باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونا از جنین انسان خوششون نمیاد زن های باردار یا زنان زاچ رو زیاد اذیت میکنن برای اینو شنیدم

تو این سایت کلی زن باردار و تنها هس اینا چیه میگین!

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
2810