2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا اینهمه هزینه کنی باید بهش احترام بزاری من اگه انجام بدم جای باسنو سرمو باهم عوض میکنم چون دیگه ...

آدم دلش نمیاد روش بشینه دیگه 🤣🤣🤣🤣

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
خیلی ژل میبره شاید هرطرف ۲۰ سی بخواد که پولش که دیکه هیجی 

عزیزم شما که زدی چقدر شده هزینش؟؟؟

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
منم یه خانم جوان میشناختم این کار کرد اول استخوان لگنش سیاه شد و زمین گیرش کرد بعد یک سال بارضایت خو ...

عزیزم اونادکترخوب انتخاب نمیکنن من شکم و پهلو داشتم همه نی نی سایت گفتن عمل کنی میمیری فامیل ما مردو فلان اما ازوقتی کردم این عملو واقعا خیلی خوشحالترم تو زندگیم

اخه چاق بشم زود پهلو میارم این بده

من لاغرم رفتم باشگاه روز اول مربیه گفت واسه سینت فقط پروتز ولی واسه باسنت برنامه میدم...بعد ۵ماه خوب چیزی ساخت واسم،راضیم ازش

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
عزیزم شما که زدی چقدر شده هزینش؟؟؟

من گونه و لب شقیقه دوماه پیش زدم ۲۲ تومان 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

در کل همه عمل های زیبایی شانسی هستن هیچ قطعیتی وجود نداره که خوب در بیاد

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.