2777
2789
ی بنده خدایی اینکارو کرد بعد یه هفته عفونت کرد فوت شد

وااای جدیدا چرا اینقد عفونت باسن زیاد شده...خدایا چه بلاهایی که سرمون نمیاد 

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیزی راجع به هزینش شنیدین عزیزم

منم یه خانم جوان میشناختم این کار کرد اول استخوان لگنش سیاه شد و زمین گیرش کرد بعد یک سال بارضایت خودش دکترا عملش کردن کلی هزینه کرد یک هفته بعد عمل فوت شد خیلی جوان بود😔کار اشتباهیه نکنید

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.
اون خانم جاری و میگی؟؟؟؟؟

واسه دوستای حضوری اتفاق افتاد

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

استارتر یک نفر می‌شناسم تزریق ژل نیست یک چیزی مثل 

پروتز هست گذاشته داخل باسنش خیلی هم هزینه کرده ها

یک سمتش بعضی مواقع کج میشه از پشت خیلی ضایع هست 

فکر نکنم ژل بزنن همون پروتز میزارن چون ژل جذب میشه 

ماندگاری نداره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
گفتم کسایی که اطلاعات دارن بیان کاش یادبگیرین کامنت بی ربط به تاپیک نزارین

خیلی ژل میبره شاید هرطرف ۲۰ سی بخواد که پولش که دیکه هیجی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من تایپیکش رو دیدم سرچ کن یه خانمه تو تهران زده بود و خیلی راضی بود پارسال ۱۸ تومن .  اگه شکم و پهلو نداری برو بزن اما اگه داری اصلا قشنگ نمیشه .  فیلر بادی ارزونتر از فیلر صورته در سی سی بالا ۱۰۰سی سی فروخته میشه اگه اطلاعات خوبی بدست آوردی بی زحمت منم لایک کن

یه آشنا زده بود نمیدونم چربی بود یا ژل گرد و تپل و قشنگ شده بود باید گرون باشه  وقتی ژلِ لب ...

من صد کیلو هم بشم باسنم تخت تخته 

هیچ تغییری نمیکنه 

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
یه سوال اینایی که ژل و چربی میزنن باسن یعنی باسنشون تخته یا که میخوان خیلی بزرگ بشه🤔

ببین  من لاغرو و رژیم و ورزش میکنم که پهلووشکم نیارم چون استعداد چاقیم بالاس درکناراون یکم دوست دارم باسنم فرم بگیره واسه فرم گرفتن میخوام چون تخت بالباس قشنگ نمیشه اصلا

خدایی بعد تزریق ادم موذب بشینه رو باسنش🤣

واقعا اینهمه هزینه کنی باید بهش احترام بزاری من اگه انجام بدم جای باسنو سرمو باهم عوض میکنم چون دیگه باسنم باید بالا باشه هیچوقت نمیشینم روش...

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘