2777
2789
من نیییز    

وای خیلی بده،این چه سرماخوردگی آنفولانزا ویروس کوفت و درد و مرضی بود.🥲😥🥲😥😥

تا بحال اینقد اذیت نشده بودم

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله ، تقریبا شب کارم ، کارم نظافت شهره ، اسمشون چیه؟ یادم رفت! همینایی که شهرو تمیز می‌کنن ، من از ا ...

تو خارج مگن مهندس بهداشت🤣🤣🤣

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک

ریحان بنوییس🤣🤣🤣

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
منم تنها زمانی که بر خودمم و آرامش دارم نصفه شبه 

خوش به حالتون که شب برا خودتونه . 

من یه زمانی شبا برا خودم بود ، من بودم و یه چراغ مطالعه و چندتا کتاب شعر و یه دفتر و خودکار ، و البته یه غم سنگین! همونم منو شاعر کرد !☺️ هرچند شبای سخت و تلخی بود اما ای کاش با همین ذهنیت و عقلم برگردم به سیزده چهارده سال قبل !😔

قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !
خوش به حالتون که شب برا خودتونه .  من یه زمانی شبا برا خودم بود ، من بودم و یه چراغ مطالعه و چ ...

ووووو چه رمانتیک

تو خارج مگن مهندس بهداشت🤣🤣🤣

احسنت 👍😂😂😂 من مهندس بهداشتم که نیستم ! پس عمله‌ی بهداشتم !😂😂

قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !
ووووو چه رمانتیک

مردی از حکیمی پرسید : ای حکیم! چگونه است که یارم یک گل رز را که یک روز زنده است و روز دیگر می‌میرد این قدر دوست می‌دارد؟ ولی مرا که هر روز برایش می‌میرم و زنده می‌شوم دوست ندارد؟
حکیم لبخندی زد و گفت: عجب سخن زیبایی! آنرا برایم در تلگرام بفرست! ☺️

خوش به حالتون که شب برا خودتونه .  من یه زمانی شبا برا خودم بود ، من بودم و یه چراغ مطالعه و چ ...

البته آرامش بدنی دارم نه ذهنی 

زمان که به عقب برنمیگرده ولی شما غصه گذشته رو نخور شاید لازم بوده اون قسمتم تو زندگیت باشه 

مردی از حکیمی پرسید : ای حکیم! چگونه است که یارم یک گل رز را که یک روز زنده است و روز دیگر می‌میرد ا ...

چه جدی داشتم میخوندم🥹🥹🥹🥹