2777
2789
اتفاقا پسرا باید خواب باشن ک صبح میرن سرکار

بله اون برا کسیه که صبح کاره! 

قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله اون برا کسیه که صبح کاره! 

شبکاری؟؟؟کارتون چیه.

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
والا آب شدم رفتم رو زمین امروز یکی کنارم باد معده داد بوی خیلی بدی پیچید بعد یه آقا که خیلی رودرواسی ...

واااااای خداااا نمیتونم نخندم🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی سخته ببخشید ولی واقعا خنده داره🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نه متاسفانه بر من که بشدت نامنظم

آخه خواب که بیخودی نامنظم نمیشه! مثلا خود من (اگه کار رو بی‌خیال شیم) اکثر شبا بخاطر فکر و خیال نمی‌تونم بخوابم و یه چیزی بگم شاید به حرف من بخندین اما باور کنید یه حالتی شدم که فک می‌کنم حیفه شبو بخوابم ، یه حس عجیبی دارم که نکنه من جا بمونم از چیزی که نمی‌دونم چیه!☺️ حسه دیگه! نه به این معنی هااا ، حالتش اینجوریه برام .

قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !
واااااای خداااا نمیتونم نخندم🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی سخته ببخشید ولی واقعا خنده داره🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اره بابا خودم ده ساعت با خانوادم خندیدم اما بگید با آبروی رفتم چی‌کنم کاش حداقل مال خودم بود شد آش نخورده دهن 😐سوخته که نه آسفالت شده

یه عدد سرماخورده👋

من نیییز  

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
شبکاری؟؟؟کارتون چیه.

بله ، تقریبا شب کارم ، کارم نظافت شهره ، اسمشون چیه؟ یادم رفت! همینایی که شهرو تمیز می‌کنن ، من از اونام ☺️