2777
2789
اتفاقا پسرا باید خواب باشن ک صبح میرن سرکار

بله اون برا کسیه که صبح کاره! 

قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله اون برا کسیه که صبح کاره! 

شبکاری؟؟؟کارتون چیه.

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
والا آب شدم رفتم رو زمین امروز یکی کنارم باد معده داد بوی خیلی بدی پیچید بعد یه آقا که خیلی رودرواسی ...

واااااای خداااا نمیتونم نخندم🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی سخته ببخشید ولی واقعا خنده داره🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نه متاسفانه بر من که بشدت نامنظم

آخه خواب که بیخودی نامنظم نمیشه! مثلا خود من (اگه کار رو بی‌خیال شیم) اکثر شبا بخاطر فکر و خیال نمی‌تونم بخوابم و یه چیزی بگم شاید به حرف من بخندین اما باور کنید یه حالتی شدم که فک می‌کنم حیفه شبو بخوابم ، یه حس عجیبی دارم که نکنه من جا بمونم از چیزی که نمی‌دونم چیه!☺️ حسه دیگه! نه به این معنی هااا ، حالتش اینجوریه برام .

قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !
واااااای خداااا نمیتونم نخندم🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی سخته ببخشید ولی واقعا خنده داره🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اره بابا خودم ده ساعت با خانوادم خندیدم اما بگید با آبروی رفتم چی‌کنم کاش حداقل مال خودم بود شد آش نخورده دهن 😐سوخته که نه آسفالت شده

یه عدد سرماخورده👋

من نیییز  

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
شبکاری؟؟؟کارتون چیه.

بله ، تقریبا شب کارم ، کارم نظافت شهره ، اسمشون چیه؟ یادم رفت! همینایی که شهرو تمیز می‌کنن ، من از اونام ☺️