2777
2789
عنوان

دلم گرفته یکم درددل کنم

61 بازدید | 3 پست

ی دختر نو پا دارم  دخترم چهارده ماهشه باردارم هستم هفته سی و شش ، بارداریم کاملا ناخواسته بود خانواده ام راه دورن کنارم نیستن تموم کارام با خودمه ، خونمم طبقه سومه آسانسور نداره . شوهرم سرکاره صب تاشب ،تموم کارا از خرید بشور و بپز با خودمه ، سه طبقه بچه بغل میام پایین براخریدوکارای بیرون و دوباره همون پله هارو میرم بالا . خعلی نگران نی نی تو شکمم گاهی فعالیتام زیاد میشه و کمرم درد میگیره ولی خب مجبورم من کاراموانجام ندم کی انجام بده ، الان نگرانم خعلی میگم نکنه ب نی نی آسیبی برسه خدای نکرده😢

وضعیت جنین رو با سونوگرافی میشه ارزیابی کرد اما اگر علایم آن نرمال مثل سفتی شکم و عدم تحرک جنین ندارید 

جای نگرانی نیست 

و اینکه عزیزم با زندگی ارتباط عاطفی بر قرار کنین 

تا بتونید از هر شرایطی حتی سخت ، لذت ببرید 

تمام این سختی ها و تلاش ها زیبایی های خودشون رو ارن و قراره روزی خاطرات شما رو تشکیل بدن 🌹

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
وضعیت جنین رو با سونوگرافی میشه ارزیابی کرد اما اگر علایم آن نرمال مثل سفتی شکم و عدم تحرک جنین ندار ...

دو هفته پیش رفتم سونوگرافی و نوار قلب جنین جفتش نرمال بود و مشکلی نبود ، مرسی عزیزم چقد از پیامت انرژی گرفتم❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید