2777
2789

من کل بدنم کهیر زده لکه های بزرگ قرمز ملتهب که خارش داره دیشب خوب شده بودم ولی ماست و شیر خوردم یعنی دوباره افتضااااااح شدم دیدم کل بدنم گرفته یعنی یه جای سالم رویه بدنم نمونده لکه ها قرمز بود الان اون قدیمی ها کبود شده فکرکنم میخواد بره ولی بقیه جاها قرمز دیگه عرق کاسنی و شاه تره با خاکشیر و سدر گفتم شوهرم گرفت سدر و با ماست قاطی کردم زدم به بدنم خارشش افتاد قرص هم میخورم آمپول هم زدم دوباره امروز چکار کنم زودی خوب شه رویه اون لکه های قرمز میخواد جمع شه جوش دراومده فردا هم کلاس دارم دانشگاه 🤕😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پماد کالامین بزن نیم ساعته خوب میشی  قبلشم دوش اب سرد بگیر جاشونو نخارون بدترمیشه

افتضاح شدم اصلا جای سالم تویه بدنم نمونده کلا قرمز و متورم شده همه جای بدنم پماد بخوام بزنم باید 3تا پماد رویه بدنم خالی کنم😭😭😭 جای کهیر رویه بدن میمونه؟ 

نکنه آبله گرفتی؟ برو دکتر خب

نه عزیزم ابله نیست دکتر رفتم گفت کهیر هست خیلی خارش داشت و میسوخت ولی ماست و سدر زدم از خارش افتاد الان سوزشش مونده آمپول هم 5تا زدم قرص هم میخورم 

قرص باید بخوری. و او شدیده بدون از داخل هم کهیر زده و ممکنه راه تنفسی هم بسته شه. ببخشید ما خیلی شدی ...

از من به خاطر گرمی هست حرارت کبدم زیاد شده گرمی جات خیلی خوردم اینجوری شدم 

افتضاح شدم اصلا جای سالم تویه بدنم نمونده کلا قرمز و متورم شده همه جای بدنم پماد بخوام بزنم باید 3تا ...

نه نمیمونه داداشم ب انگور حساست داره همینطوری میشه چشماش قد نارنگی شده بودااا فقط یک خط باز بود تن تن دوش اب سرد گرفت خوب شد 

مطلب خاصی به ذهنم نیومد بنویسم ! 
پماد کالامین بزن نیم ساعته خوب میشی  قبلشم دوش اب سرد بگیر جاشونو نخارون بدترمیشه

جای کهیر رویه بدن میمونه از من اولش صورتی بود رنگشون بعدش شد قرمز بعدش کبود یعنی بعدش پاک میشه؟ 

از من به خاطر گرمی هست حرارت کبدم زیاد شده گرمی جات خیلی خوردم اینجوری شدم 

دیگه نخور خب تو غذات ادویه نریز گرمیجاتم نخور تا خوب شی دوش بگیر یا برو دکتر اگه خیلی اذیتی

جای کهیر رویه بدن میمونه از من اولش صورتی بود رنگشون بعدش شد قرمز بعدش کبود یعنی بعدش پاک میشه؟  ...

مطمئنی کهیر زدی؟ جوش نیست؟ میتونی عکس بفرستی؟

نه نمیمونه داداشم ب انگور حساست داره همینطوری میشه چشماش قد نارنگی شده بودااا فقط یک خط باز بود تن ت ...

من سردم هست کلا نمیتونم با اب سرد برم دوش بگیرم با اب ولرم با صابون بچه میشورم کهیرا برا پماد و...  فقط نگران جاشون هستم من عرق کاسنی و شاتره و خاکشیر و سدر هم گرفتم 

دیگه نخور خب تو غذات ادویه نریز گرمیجاتم نخور تا خوب شی دوش بگیر یا برو دکتر اگه خیلی اذیتی

دکتر رفتم یعنی تویه سه روز 5تا آمپول زدم دوتا دگزا سه تا کلرفنیرامین قرص فکسوفنادین 8 ساعتی میخورم غذا فقط آب میخورم و سیب زمینی ابپز بدون نمک و نون دیشب خوب شده بودم ندونسته ماست و شیر خوردم کل بدنم گرفت چون ماست و شیر و کلا لبنیات اثر قرص و امپول میبره 

مطمئنی کهیر زدی؟ جوش نیست؟ میتونی عکس بفرستی؟

اینقدر سردم هست رفتم زیر پتو گوشی گرفتم دستم آره کهیر هست دکتر گفت نمیدونم چجوری شام درست کنم خودم که هیچی نمیخورم ولی شوهرم گناه داره