من کل بدنم کهیر زده لکه های بزرگ قرمز ملتهب که خارش داره دیشب خوب شده بودم ولی ماست و شیر خوردم یعنی دوباره افتضااااااح شدم دیدم کل بدنم گرفته یعنی یه جای سالم رویه بدنم نمونده لکه ها قرمز بود الان اون قدیمی ها کبود شده فکرکنم میخواد بره ولی بقیه جاها قرمز دیگه عرق کاسنی و شاه تره با خاکشیر و سدر گفتم شوهرم گرفت سدر و با ماست قاطی کردم زدم به بدنم خارشش افتاد قرص هم میخورم آمپول هم زدم دوباره امروز چکار کنم زودی خوب شه رویه اون لکه های قرمز میخواد جمع شه جوش دراومده فردا هم کلاس دارم دانشگاه 🤕😭😭
باش عزیزم زیاد زیر پتو نرو میدونم سردته ولی گرمی لعنتی بدترمیشه میخاره تنت داغ میشه بیشتر کهیر میزنی ...
یعنی حالم از خودم بهم میخوره کل بدنم اینجوری هست حتی شیو نمیتونم بکنم تویه عکس زیاد معلوم نیست ولی بیرون پررنگ تر هستن قرمز تر الان خیلی میسوزن اینجوری قرمز هستن بعدش رنگشون کبود و سیاه میشه یعنی جاشون میره 😭😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خیلی ممنون عزیزم ازاین که وقت گذاشتی خداخیرت بده انشاا... هرچی از خدا میخوای بهت بده فقط داداشت هم بعد قرمزی کبود میشد جاشون؟ از من کبود میشه نمیدونم دیگه بره یا نه
یکی از داداشام حساسیت فصلی داره امپول بتامتازون میزد خوب میشد واسه تو دگزامتازون داد؟
من تویه فاصله چهار روز دوتا دگزا سه تا کلرفنیرامین زدم قرص فکسوفنادین دکتر گفت 12 ساعتی بخور 8 ساعتی میخورم خوب شده بودم اصلا دیگه هیچ مشکلی نداشتم ولی پریشب رفتم خونه جاریم بهم کنجد داد خوردم و داخل چاییم نبات ریخت منم نمیدونستم از گرمی بدنم اونجوری شدم خوردم اومدم خونه لباس هام عوض کردم گریه ام گرفت دیدم ده برابر برگشته دوباره دیروز آمپول زدم دوتا قرص خوردم خوب شدم مشکلی نداشتم داشت میرفت خانواده ام بهم گفتن شیر و ماست بخور خوبه منم خوردم نمیدونستم ماست اثر قرص و امپول میبره شب خوابیدم صبح پا شدم دیدم کل بدنم قرمز هست دیگه جای سالم نمونده