2777
2789
عنوان

کیا از بهزیستی بچه گرفتن راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 34371 بازدید | 97 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مایلم یه دختر 4تا6 ساله از بهزیستی بگیرم... کسی میتونه راهنماییم کنه؟

باید بری بهزیستی شهر خودت ثبت نام کنی بری تو نوبت البته اگه شرایط پذیرش بچه رو داشته باشی چند سالی میری تو نوبت تا باهات تماس بگیرن

تازه ورود نیستم با چهارسال سابقه ترکیدم درگرانبها بودم 
مایلم یه دختر 4تا6 ساله از بهزیستی بگیرم... کسی میتونه راهنماییم کنه؟

یکبار حضوری به نزدیکترین بهزیستی مراجعه کنید. تلفنی به نتیجه ای نمیرسید . تمام شرایط روی دیوار نصب شده  

عزیزم شما در چه مرحله ای هستین به شماواگذار شده فرزند؟

بچه به کسی واگذار نمیشه ( ماشین واگذار میشه ) … شخصی با کلی مطالعه و تحقیق درخواست  فرزند میکنه ، اونها هم کلی بررسی میکنن ( مشاور ، پزشکی قانونی ، تحقیقات قضایی و … ) بعد اگر اون پدر و مادر شایستگی داشتند بهشون فرزند تعلق میگیره و به نوعی بچه دار میشن … فقط از نوع غیر زیستی

بالای ۳۰ باید باشند شرایط مالی خوب و عدم سو سابقه .منم راستش میخواستم از طریق پدر مادرم اقدام کنم ام ...

اگر حتی درصدی پس ذهنتون گمان میکنید که اگر از این طریق صاحب فرزند بشید ، بچه ی خودتون نیست به احتمال قوی هنوز آمادگی لازم را‌ندارید … شاید بهتره خیلی بیشتر بدونید و توانمند تر بشید

نه دوست عزیز اشتباه نکن .آوردن بچه برای کسانی خوبه که خودشون بچه ندارن .اینطوری هر کاری که بکنید یک ...

باهاتون کاملا ‌موافقم 

برای داشتن فرزند غیر زیستی باید دلایل محکم داشت … نه صرفا همبازی بچه ی اول یا خواستن بچه ی دوم 

ملک زدن بنامش

شرط بنام زدن ملک کاملا برداشته شده . به لحاظ مالی قانون بسیار منعطف تر شده . اما به لحاظ توانمندیهای روانی و آمادگیهای لازم به‌جهت آگاهی شخص یا زوج و حتی خانواده  هاشون بیش از قبل  حساس شدن و بررسی های جامع تری نسبت به قبل ها انجام‌ میدن