2777
2789
عنوان

کیا از بهزیستی بچه گرفتن راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 34413 بازدید | 97 پست
منم مجردم و شرایط سنین هم جور نیست اما می‌خوام بگم پدر مادرم اقدام کنند بچه بگیرن اما همه کاراش با خ ...

بالای ۳۰ باید باشند شرایط مالی خوب و عدم سو سابقه .

منم راستش میخواستم از طریق پدر مادرم اقدام کنم اما دلهره دارم میترسم خیلی سخته بدون بارداری و ازاواج بچه دار بشی بچه مال خودت نباشه اما مثل بجه خودت دوسنش داشته باشی و بهش برسی . بحث ی روز دوروز نیس بحث ی عمره ولی حقیقتا ارزومه که اینکارو کنم 🥺🥺🥺🥺

خیلی سخته . اگر بچه نداشتی راحتتر بود آوردن و نگه داشتنش . اما الان یه حسی ناخداگاه مانع میشه ک بحد ...

بله منم به همین سختی ها دودلم و خیلی مسئولیت سنگینی هست 

تازه ورود نیستم با چهارسال سابقه ترکیدم درگرانبها بودم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شنیدم الان شرایط خیلی راحت شده اخه دختر عمم رفته اسم نوشته یه دختر ۲ ساله برداره اون گفت خیلی راحتره ...

نه دوست عزیز اشتباه نکن .

آوردن بچه برای کسانی خوبه که خودشون بچه ندارن .

اینطوری  هر کاری که بکنید یکی از اونها ناراحت میشه .

مثلا طرف او رو بگیرید میگه چون من بچشون نیستم الکی طرفداری می کنند .طرف او رو نگیرید میگه چون من بچشون نیستم .!!!

از همه مهم تر بچه خودتون هم  همیشه از تون دلخور و ناراضی میشه چون نمیخواد پدر و مادرش رو با یکی دیگه شریک بشه .اگه دلش دوست و همبازی میخواد با بچه های همسایه دوست بشه بهتره 

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈
نه دوست عزیز اشتباه نکن . آوردن بچه برای کسانی خوبه که خودشون بچه ندارن . اینطوری  هر کاری که ...

بله همینطوره واسه اونی که یکی بچه داره سخته اختلاف میفته بینشون 

چی بوده شرایط ملک به نام زدید

فعلا که نه.  یکسوم اموال بعد مرگ به بچمون میرسه چون فرزند خونده ارث بهش تعلق نمیگیره

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
یه دونه بچه داشتن اونقدر بد نیست .شکر کن . منم چند تا سقط داشتم ک بالاخره دومی توی راهه . انشالا ک خ ...

طبیعی بود بارداری ت

بالای ۳۰ باید باشند شرایط مالی خوب و عدم سو سابقه . منم راستش میخواستم از طریق پدر مادرم اقدام کنم ...

خداروشکر پدر مادرم شرایطشون اوکیه پس 😅

راستش من یه مدت بی خیال اینکار شده بودم بعد خواب دیدم تو یه هیاهو یه بچه تو تنه درخت پناه گرفته بود من برش داشتم و بغلش کردم اون گفت فک کردم دیگه من منو فراموش کردی.

بعد اون خواب دوباره مصمم شدم

تو تاپیکام اسی صدام نکن دوستم بهم بگو زری😅                                                     راستی می‌دونستی سلام کردن مستحبه ولی جواب سلام واجبه ...؟.             همین الان         یه سلام به امام حسین بده بی جواب نمیزاره سلامت رو...        
یه دونه بچه داشتن اونقدر بد نیست .شکر کن . منم چند تا سقط داشتم ک بالاخره دومی توی راهه . انشالا ک خ ...

چکارکردی برا سقطات منم سه تا داشتم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
به اون فکر نکردم ولی باید برم چون سنمم داره میره بالا من الان ۳۲ هستم 

سنتون بالا هم نیست من دخترمو ۳۴ سالگی باردار شدم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اگه مسایل مالی رو آسون میکردن من می گرفتم ولی مثل اینکه تمکن مالی خوب میخوان و اینکه یه چیزی به نام ...

من شنیدم شرایط الان نسبت به گذشته راحتره