2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 515570 بازدید | 37236 پست
خب چرا باز میخوای عمل کنی؟ اینجوری که باید یه مدت اقدامتو عقب بندازی، وقتی با لا‌‌اراسکوپی به راحتی ...

لاپارا هم همونجوره ک فک کنم

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
خب چرا باز میخوای عمل کنی؟ اینجوری که باید یه مدت اقدامتو عقب بندازی، وقتی با لا‌‌اراسکوپی به راحتی ...

لاپارا هم جراحی میکنن ک فک کنم

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم 😍😍🥹 چقد خوشحال شدم مبارکت باشه مامان خانوم چند وقت اقدام بودی ؟

فدات شم ۳ساله برا بچه دوم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
انشالله به سلامت بغل بگیریش 🤲🏻🤲🏻۳ سال میخواستی و نمیشد ؟؟ چقد طولانی 🥹منی ک چند ماهه نا امید شد ...

منم کاملا نامید بود ایشالا شمام زود مامان میشی نگران نباش

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

سلام خانما روزتون مبارک 🌹😍انشالله  اون هایی ک نی نی دار شدن خدا بچشون رو براشون نگه داره و اونایی هم ک باردارن یه زایمان راحت داشته باشن و ماهایی هم ک منتطر یه بی بی چک مثبتیم خدا دامنمون رو سبز کنه🙏🏻❤️

من بی بیم دیروز مثبت شد

من تو رو دیده بودم تو یه تاپیک اقدام بودی

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
عه من مدیکورام سفید بود، به چشمم جدید اومد 🤭

تازه اینجوری شدن

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
من تو رو دیده بودم تو یه تاپیک اقدام بودی

اره عزیزم منم شمارو میشناسم تازه بچه دومو بارداری 😍

منم کاملا نامید بود ایشالا شمام زود مامان میشی نگران نباش

سلام عزیزم خوبی مبارک باشه🥰خداروشکر💖

منم چند وقت دیگه میشه ۳سال😢مشکلی نداشتین؟منم بچه دومم نمیشه😭من مشکلی هم ندارم دفعه اخری هم که همسرم ازمایش داد خوب بود خیلی 

سلام عزیزم خوبی مبارک باشه🥰خداروشکر💖منم چند وقت دیگه میشه ۳سال😢مشکلی نداشتین؟منم بچه دومم نمیشه😭 ...

زخم دهانه داشتم‌۱سالونیم‌پیش فریز کردم‌ک اثر نکرد شوهرمم دکتر نمیرف اصلا هنکاری نمیکنه خداروشکر معجزه شد فعلا ک بیبیم‌مثبت شد دکتر ترفتم‌میگم زوده