2777
2789
عنوان

کیا از بهزیستی بچه گرفتن راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 34413 بازدید | 97 پست
شنیدم الان شرایط خیلی راحت شده اخه دختر عمم رفته اسم نوشته یه دختر ۲ ساله برداره اون گفت خیلی راحتره ...

خب پس بچههای نوزاد رو سخت میدن 

امیدوارم شما هم ب راحتی بتونید یه بچه بگیرید 💚

اگه جنبشو دارید خانودگی بیارید فردا بچت حسودی نکنه فامیلاتون به روش بیارن خودت فرق بزارری بینشون و. ...

از همین میترسم 

تازه ورود نیستم با چهارسال سابقه ترکیدم درگرانبها بودم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش تا قبل بچه دار شدنم بهش که فکر میکردم تو ذهنم با بچه خودم فرقی نداشتن

ولی الان که خودم بچه دارم نمیتونم قبول کنم مثلا حاصل یه عمرمو بچم بخواد با کس دیگه ای سهیم شه(ارث)

یا این که نمیتونم عشقی که نسبت به دخترم دارم با کس دیگه ای هم همین عشقو داشته باشم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
باید ملک بزنی به نامش  سو پیشینه نباید داشته باشه شوهرت  و خیلی چیزای دیگه

نه الان داستان ملک به نام زدن رو برداشتن فقط همون سو پیشینه و. اعتیاد هست که اونم ما مشکلی نداریم خانوادگی 

تازه ورود نیستم با چهارسال سابقه ترکیدم درگرانبها بودم 
نه الان داستان ملک به نام زدن رو برداشتن فقط همون سو پیشینه و. اعتیاد هست که اونم ما مشکلی نداریم خا ...

نه عزیزم هنوزم هست...این بندگان خدا خونه ای که توش زندگی میکنن رو زدن به نام بچه بعد تحویل گرفتن 

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
خودم بچه دوست دارم ولی خیلی دوست داشتم خودم بیارم که نشد  

ببین کار خدا پسندانه هست ولی اگه بچه ای که آوردی خدای نکرده بعدها بیماری لاعلاجی گرفت یا توی درس خنگ بودوهوش خوبی نداشت یا یهو مثلا چهره اش پراز جوش شد یا اخلاقش جوری شد که با پسر خودت نساخت 

آیا میتونی مثل یک مادر واقعی دوستش داشته باشی با بچه خودت فرق نذاری بینشون پشیمون نشی ؟

اگه اره برو دنبالش