2777
2789
عنوان

کیا از بهزیستی بچه گرفتن راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 34417 بازدید | 97 پست
زندگی راحت و بدون دغدغه خودتون و بچتونو بخاطر یه موضوع احساسی و زودگذر خراب نکنید در ارامش زندگی کنی ...

برای بچه دارشدن چند ساله جدی هستم ولی هربار به در بسته میخورم و اینکه تو آزمایش‌ها میگن مشکلی ندارید 

تازه ورود نیستم با چهارسال سابقه ترکیدم درگرانبها بودم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی از فامیلای ما بچه دار نمیشدن بعد ایشون زایمانم کرده به هیشکی نگفته اصلا نمیدونستیم حاملست بعد گفتن زایمان کرده راه دوره کسیم تو این نه ماه ندیده بودش فکر میکنیم بچه خودش نیست به کسی نگفتن حتی خواهرای خودشون

برای بچه دارشدن چند ساله جدی هستم ولی هربار به در بسته میخورم و اینکه تو آزمایش‌ها میگن مشکلی ندارید ...

برید مراکز ناباروری یا جهاد دانشگاهی شهرتون آی وی اف انجام بدید دردسرش خیلی کمتره 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
یکی از فامیلای ما بچه دار نمیشدن بعد ایشون زایمانم کرده به هیشکی نگفته اصلا نمیدونستیم حاملست بعد گف ...

اینم ایده خوبی هست ولی تهش تمام بچه ها میفهمن ولی به جنبه بچه ربط داره مثلا بوده کنارما بچه که بزرگ شده بود.وقتی فهمید خیلی تشکر وقدردان اون مرد وزن بودن ولی برعکس این موضوع هم دیدم که یه جورایی دختر مریض روانی شد فهمید که پدرومادرواقعی نیستن

برید مراکز ناباروری یا جهاد دانشگاهی شهرتون آی وی اف انجام بدید دردسرش خیلی کمتره 

به اون فکر نکردم ولی باید برم چون سنمم داره میره بالا من الان ۳۲ هستم 

نه این ملک کنسل شده دیگه من تحقیق کردم درموردش فقط سو سابقه و شرایط روانی و مالی رو نگاه میکنن 

میشه شرایطش بگی مثلا پایان خدمت ضروری هست ؟

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی دوست دارم بچه بگیرم اما هنوز به سن و شرایطش نرسیدم من مجردم البته .  حتما اینکارو بکن ...

منم مجردم و شرایط سنین هم جور نیست اما می‌خوام بگم پدر مادرم اقدام کنند بچه بگیرن اما همه کاراش با خودم باشه.

حالا نمی‌دونم شرایط سنی پدر مادرم برا اینکار مورد قبولشون هست یا نه

تو تاپیکام اسی صدام نکن دوستم بهم بگو زری😅                                                     راستی می‌دونستی سلام کردن مستحبه ولی جواب سلام واجبه ...؟.             همین الان         یه سلام به امام حسین بده بی جواب نمیزاره سلامت رو...        

خیلی سخته . اگر بچه نداشتی راحتتر بود آوردن و نگه داشتنش . اما الان یه حسی ناخداگاه مانع میشه ک بحد بچه ی خودت دوسش داشته باشی . چ برسه بیشتر از بچه ی خودت . فکرشو کن یهو با بچه ی خودت دعواش بشه و یا بزنتش و یا وسیله شو خراب کنه . پرت کنه و بچه ی خودت بیاد شکایتش . مطمین باش ک تنبیه ی میکنی ک اگر بچه ی خودت همونکارا رو کنه عمررررن اگر به تنبیه ی ک ب اون دادی فکر کنی . این یه مثال کوچیکه . فکر کن بچه ی خواهر برادر عزیزن خیلیییی . ولی وقتی پایه ی بچه ی خودتون بیاد وسط و بچه ی مثلا خاهرتون . حتی مقصر بچه ی خودتون باشه بازم دلرحمتر برخورد میکنید . بچه آوردن کار سختیه 

من یه پسر دارم اقدام کردیم که یه دختر بیاریم ولی چون بچمون پسربود بهمون دختر نمیدند واگرم دختر بدند دختری که مشکل پزشکی داشته باشه و معلول و....باشه میدند

پسرم چون که خودمون بچه داریم....نوزاد نمیدند ...۴سال به بالا میدند

فعلا که کنسل شده چون که همسرم فقط دختر میخواد🤕

من دختر عمم بندرعباس بچه دار نمیشه اوضاع مالیش خوبه ولی گفت که ملک بنام زدن کنسل شده والان خیلی راحت ...

اره عزیزم منم تو مرحله گرفتن هستم البته مابچه نداریم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم