2777
2789
بعد مثلا چندروز خوبم بعد بازم میاد چندروز درگیرش میشم...بیشتر میرم بازار اینجورم حس افتادن دارم

برا من از خستگی و انرژی بدنی کم اینجوری میشه، الان دیگه بخوام جایی برم قبلش خودمو تقویت میکنم که اینجوری نشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدایدافزایش تمرکز نمیدونین باید چیکار کرد؟

افسردگی باعث حواس پرتی هم میشه… توی هر کسی یجور خودشو نشون میده، اول اگه افسردگی داری درمانش کن، تاپیکم نوشتم روش هاشو …. اگه خوب شدی و بازم تمرکز نداشتی ترجیحا با تغذیه بهترش کن، دارو هست ولی ضرر داره

یعنی چی یعنی کامل خوب نمیشیم،؟؟

خوب میشیم ولی چون الان زندگیا همش پر از استرسه، ممکنه یه روز استرست زیاد باشه و پانیک بشی… ولی خوب مثل الان نمیشه، شاید چندسال یکبار بشه و شدتش هم کمتر 

خوب میشیم ولی چون الان زندگیا همش پر از استرسه، ممکنه یه روز استرست زیاد باشه و پانیک بشی… ولی خوب م ...

حاضرم حداقل ماهی یکبار بشم بره...متاسفانه من پانیکه چند ثانیه می‌ره ولی دلشوره بعدش ومنگیش ولم نمیکنه تا بعدیش

من مشکلی توزندگیم ندارم بی دلیل اینجوری میشم

برای هر کسی یه علتی داره ، مثلا مشاورم میگفت یکی از مراجعه هاش وقتی جاروبرقی میکشید پانیک میشد …. من خودم وقتی بدنم ضعیف میشه و خواب و خوراکم به موقع نباشه پانیک میشم، هر کسی باید ریشه یابی کنه که چه زمان هایی اینجوری میشه …. مثلا قهوه و نوشابه که کافیین داره هم روی من تاثیر داره،منجر به پانیک میشد

البته چربی خونمم۲۸۱هستش

خوب ببین خیلی چیزا تاثیر داره،شاید چربی خون بالا باعث بشه خونرسانی ضعیف بشه و اینجوری بشی( البته من دقیق علمی شو نمیدونم مثال زدم) بهتره چکاب برید و با تغذیه درمان کنین مثلا آب انار برای غلظت خون عالیه یا آب زرشک تازه

حاضرم حداقل ماهی یکبار بشم بره...متاسفانه من پانیکه چند ثانیه می‌ره ولی دلشوره بعدش ومنگیش ولم نمیکن ...

اره میدونم منم تا چندروز اذیت میشم، تمرین هارو انجام بده که زودتر درمانش کنی راحت بشی

2810