2777
2789

ببین گلم من چند سال پیش داشتم ادم فک میکنه به ته خط رسیده و قراره بمیره بعدها که متوجه شدم فقط خودم ادیت میشم فقط به سراغم میاد خودمو زود سرگرم میکنم دنیا ارزش هیچیو نداره خودتو سرگرم گن

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقت کردم نزدیک پریودم‌‌‌ میشم

افرین یه هفته قبل پریود هورمون ها بهم میریزه و سطح اضطراب و هورمون کورتیزول( هورمون ترس و اضطراب ) بالا میره… طبیعیه که اینجور موقع ها بدنت حساس تر بشه، قبل پریود حتما کارایی که توی تاپیک گفتم انجام بده که آروم‌تر بشی، مثل دمنوش گل گاوزبان ، ورزش سبک، پیاده روی…

خواهر من مشکلم با اون لحظه پانیک نیست..بعدش یک روز نیست بدون دلهره وفکروخیال الکی وگیجی وگنگی نباشم

چون وقتی پانیک میشی میترسی، نمیدونی چرا اینجوری شدی، ترس بالاترین سطح انرژی منفی رو داره…. تمرینات رو انجام بدی ترست میریزه … و اینکه با یه سری کارا مثل دوش آب گرم بدنتو ماساژ بده که اون حالت ها زودتر بره و دوباره نرمال بشی

سلام عزیزم شما چند ماه طول کشید ک درمان شدین؟

سلام عزیزم

من حدود ۵-۶ سال داشتم که البته اوایلش خیلی کم و سالی یکی دوبار بود، بعدش که زیاد شد رفتم مشاوره ،با کمک مشاور و با کارایی که توی تاپیکم نوشتم و روش هایی که اینجا براتون فرستادم الان ۶-۷ ماهه که خیلی کم شده، در حالت عادی اتفاق نمیفته مگر اینکه شرایط خاص و اضطراب بالا پیش بیاد مثل دعوا اینا…که اونم شاید ۶ ماه یه بار…سبک زندگی تو عوض کنی و ریشه اضطرابتو پیدا کنی درمان میشه

سلام عزیزم شما چند ماه طول کشید ک درمان شدین؟

طول درمان بستگی به روند خودت داره که زود بتونی ریشه یابی کنی و اضطرابتو کنترل کنی یا زمانبر باشه… بستگی به پشتکار خودت داره

سلام عزیزم من حدود ۵-۶ سال داشتم که البته اوایلش خیلی کم و سالی یکی دوبار بود، بعدش که زیاد شد رفتم ...

سلام عزیزم 

شما دارو نخوردین؟ 

من اس سیتالوپرام ۱۰ میخورم.و طب اسلامی هم مراجعه کردم رژیم غذایی هم دارم رعایت میکنم کتاب میخونم 

مشاوره هم رفتم الان خیلی بهترم یعنی کلا خوب شدم اما سوالم اینه ک اگه دکترم قرص رو کم کم قطع کنه دوباره برنمیگرده؟

سلام عزیزم  شما دارو نخوردین؟  من اس سیتالوپرام ۱۰ میخورم.و طب اسلامی هم مراجعه کردم رژی ...

سلام عزیزم

نه اتفاقا مشاورم همین دارو رو بهم پیشنهاد میکرد بخورم و بعدش هم یه داروی دیگه برام نوشته بود نخوردم اصلا، با همین کارایی که توی تاپیکم نوشتم در کنارش مشاوره با روانشناس بالینی و کتاب خوندن خوب شدم… ببین باید ریشه شو پیدا کنی که چه موقع هایی و با چه عاملی اضطرابت بالا میره و پانیک میشی، و با تمرین و ایجاد مصنوعی پانیک ، ترس رو از بین ببری، اگه نترسی و بدنت عادت کنه دیگه در حد یه استرس میاد و میره و علایم شدید نخواهی داشت… وقتی هم بیاد بلد باشی چجوری اضطرابت رو تخلیه کنی… دیگه دارو چرا بخوری؟ کم کم با نظر مشاورت دارو رو کم کن و قطع کن

چرا خیلیا میگن درمان نداره؟ من خیلی نگرانم

خوب ببین دلیل اینکه میگن درمان نداره اینه که ما همیشه تو زندگی. استرس داریم ، عامل ایجاد پانیک هم استرس هست… پس عامل تحریک همیشه دوروبرمون هست ، و یه وقتایی ممکنه بخاطر یه سری اتفاقات اضطراب بالا بره و علایم پانیک ایجاد بشه، شاید یکسال بعد شاید ده سال بعد شایدم هیچوقت …

ولی اگه تو بدونی چی استرست رو بالا میبره، اون شرایط خودتو قرار نمیدی، اگر هم قرار گرفتی و پانیک شدی دیگه نمیترسی( چون قبلا تمرین کردی و ترست ریخته ) و بلدی که وقتی پانیک شدی چجوری استرست رو تخلیه کنی( با تنفس آب خوردن پیاده روی ماساژ و …) … همه ی اینا کنار هم یعنی اینکه تو خوب شدی چون بلدی باهاش چجوری برخورد کنی…

2810