2777
2789
عنوان

فقط باسیاستها بیان(جاری)

302 بازدید | 33 پست

امشب خونشون مهمونیه ازیه هفته قبل بامن هماهنگ کرد بعدبابقیه قرارشد هماهنگ کنه اگه بقیه اوکی بودم خبرم کنه منم ضایع دیشب دیدم هیچی نگفت خودم اس دادم گفت اره مهمونی هست وقت نکردم سرم شلوغ بودبهت خبر بدم،خدایی طبیعیه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان دعودت نشدی!خودتو دعوت کردی انگار. نباید پیام مبدادی. میگن با جاری صمیمی نشین.... اگ رسمی بود ...

حالا به شوهرش الکی کفته فلانی اون نفره سومیه که مهمونه امشب بهش دیر خبرداد ااکی که نکنه شوهرمن زیرابشو براش بزنه پیش داداشش

الان دعودت نشدی!خودتو دعوت کردی انگار. نباید پیام مبدادی. میگن با جاری صمیمی نشین.... اگ رسمی بود ...

میگه از یک هفته پیش اولین نفر با من هماهنگ کرده

خداییش شماها دیگه خیلی بدبینین

دقیقا گاهی وقتهاکارای ریز میکنه امااصلا دلیلشونمیفهمم

در کل اگر آدم خوبی هست و مهربون، به دل نگیر. اگر آب زیر کاه هست بگو کار پیش اومده دیر فهمیدم

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .

وای دختر چرا پیام دادی🫤من جاریم چون یه شب قبل مهمونی دعوتم کرد تولد دخترش نرفتم بهش گفتم شرمنده برا فردا برنامه دارم اگ‌زودتر میگفتی حتما برنامه نمیچیدم ان شالله سری بعد تا یادبگیره اگ میخواد من باشم باید دو‌روز قبلش بگه ن یشب قبلش ساعت ده شب🫤🥹حالا شمارو یه هفته قبل گفته ولی دعوت قطعی نکرده ک خدایی نکرده کسی گفت جاریت نیستش یگه من دعوت کردم خودش نیومد چه سیاستی😬

2810