2777
2789
عنوان

شمام این مشکلو با شوهرتون دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2349 بازدید | 125 پست
پول ک بهم ماهانه میده  ولی چرا اونی ک من دوس دارم رو نمیبینه و نمی‌فهمه؟؟؟؟؟

چون مغروره شاید

یه بار که رفتیم بیرون هی با دست اون چیزی که دوس داریو نشون بده بگو عاشق اونام و خیلی دوست دارم از اونا داشته باشم ببین جواب نمی‌ده

برا من راستش جواب نداد فقط حین نشون دادن اونا با کله خوردم زمین 🤣🤣🤣

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

پلیسه شبا گشته

اخی عزیزم دوست منم شوهرش پلیس اشکال نداره روزا بگو حبران کنه برات😉😉

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وآی دختر چه چیزا رو برا خودت غصه کردی قدرشا بدون که خسیس نیست بعدم زحمت تو کمتر میشه مثلا هروقت گوج ...

ببین میفهمم چی میگی 

ولی من انسان نیستم ؟؟؟ قدرت انتخاب ندارم؟

چرا نباید خودم بتونم خرید خونه کنم ؟

ب من اصلا بابت خرید خونه پول نمیده 

میگه بهت پول میدم ،ولی دست ب خرید نمیزنی ، منظورش اینه کفایت نداری میری پول آشغال میدی 

میفهمم منظورش رو دیکه 

الان با اشک تایپ میکنم و خونه مامانم هستیم ،اه

من گل خیلیییی میخره جوری که دیگه برام مهم نیست میگم نخر باز میخره😑ولی طلا و.. نه چون پول نداره همیشه خخ بیخیال زندگیو سخت نگیر خودت بعضی وقتا یه شاخه گل برا خودت بگیر خیلی خوبه

وا دیونه ای عزیزم قشنگ نبود اون روزهای من واقعا بیمار شدم الان سال هاست نمیخره با زبونم میگم دوست دا ...

شما خودتونم خوب میدونید زن به توجه نیاز داره بعدم باور کن من بساز تر از اونیم که شما فکرشو کنید تو همه سختیاشم بودم 

ولی این قضیه همیشه حتی تو دوستی هم منو اذیت کرده همچنان هم میکنه تو مناسبت هام چیزی نیست که بی مناسبت باشه اما خب 

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش
چون مغروره شاید یه بار که رفتیم بیرون هی با دست اون چیزی که دوس داریو نشون بده بگو عاشق اونام و خیل ...

خودخواهه

میگه انتخاب من بهترینه

بقیه نظرشون پشمه

خسته شدم ، ب قران هرکس از بیرون میبینه ، چقد شوهرت لارجه،یکسره خریدید،طلا و ....

ولی من دلم میخواد فرار کنم ازش

ببین میفهمم چی میگی  ولی من انسان نیستم ؟؟؟ قدرت انتخاب ندارم؟ چرا نباید خودم بتونم خرید خونه ...

عزیزم مطمعنی نظرش اینه یابرداشت خودته

ادما از هرچیزی محروم بشند همین میشند وگرنه به خدا این اصلا مساله ی بزرگی نیست که بخوای به خاطرش خودتا ناراحت کنی و گریه کنی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شما خودتونم خوب میدونید زن به توجه نیاز داره بعدم باور کن من بساز تر از اونیم که شما فکرشو کنید تو ه ...

میدونم من خودم الهه احساساتم دیگه چه کنیم نمیخرند باید ساخت گلم رو‌خودت کار کن درست میشه

من گل خیلیییی میخره جوری که دیگه برام مهم نیست میگم نخر باز میخره😑ولی طلا و.. نه چون پول نداره همیش ...

اینکه دلم توجه و به یاد بودن بخواد زندگیو سخت گرفتن نیست 

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش
خودخواهه میگه انتخاب من بهترینه بقیه نظرشون پشمه خسته شدم ، ب قران هرکس از بیرون میبینه ، چقد شوه ...

درکت میکنم عزیزم ولش کن هر چی دوست داری خودت بخر و راحت برا چی حرص میخوری اینجور آدما تا نخوان یه چیزیو بفهمن نمیشه حالیشون کرد

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

شما خودتونم خوب میدونید زن به توجه نیاز داره بعدم باور کن من بساز تر از اونیم که شما فکرشو کنید تو ه ...

عزیزم من درکت میکنم ولی خودما زدم کوچه علی چپ 

تازه تو نگفتی من هزاربارم گفتم و فایده نداشته

عزیزم مطمعنی نظرش اینه یابرداشت خودته ادما از هرچیزی محروم بشند همین میشند وگرنه به خدا این اصلا مس ...

اره خودش گفت بخدا 

من تحصیلکرده ام ،تو این شهر بزرگ شدم ،مگه ممکنه نتونم خرید کنم؟

خسته ام ازینکه کلا نادیده گرفته میشم 

مثلا مسافرت میخوایم بریم اگر من بگم شمال اون باید بگه جنوب!!!

من بگم کیش اون باید بگه مشهد