2777
2789
عنوان

شمام این مشکلو با شوهرتون دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2349 بازدید | 125 پست
جبرانو که جبران میکنه😂😍🤦🏻‍♀️

افرین پس معلوم خوب جبران میکنه و شوهر خوبی که طاقت دوریش رو نداری 😂

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خودش گفت بخدا  من تحصیلکرده ام ،تو این شهر بزرگ شدم ،مگه ممکنه نتونم خرید کنم؟ خسته ام از ...

پس کار از یه جای دیگه میلنگه احتمالا ریشه تو دوران کودکیش داره و رفتار مادرش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم من درکت میکنم ولی خودما زدم کوچه علی چپ  تازه تو نگفتی من هزاربارم گفتم و فایده نداشته

میدونی چرا نمیگم چون دیگه برام فایده نداره که یه سریا میگن بگو آخه وقتی بگم و دوباره اهمیت نده من که غرورم میشکنه بعدم واقعا تو کتم نمیره بخوام از کسی بخوام بهم اهمیت بده بعد خرذوق بشم که بهم توجه میکنه مثل اینکه زنگ بزنی جاری منو شام دعوت کن خوب اونی که بخواد دعوت کنه خودش زنگ میزنه میگه بیاید دیگه 

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش
اینکه دلم توجه و به یاد بودن بخواد زندگیو سخت گرفتن نیست 

ببین عزیزم هر آدمی یه سری خوبیا و یه سری بدیها داره چون آدم هیچوقت کامل و بی نقص نیست همسر من خیلییی با احساسه و به زبون هم میاره ولی پول نداره! همیشه احساس بی پولی داریم و خیلییییی میخوابه مثلا تا دو ظهر سرکاره دو میخوابه تااااا ساعت هفت شب باز بیدارمیشه یه چیزی میخوریم بعد ۱۱ شب خاموشیه کارشم جوریه ساعت شیش صبح باید بره هر زندگی مشکلات خودشو داره اگه همسرت خوبیهای زیادی داره میتونی به اون فکر نکنی که برات خلا نشه

پس کار از یه جای دیگه میلنگه احتمالا ریشه تو دوران کودکیش داره و رفتار مادرش

اره مادرش خیلی بی زبون و گیجه

کلا پدرشوهرم خرید میکنه ، همه کاره اس

ولی من شخصیتم فرق داره با مادرش،برون گرام،اصلا اذیت میشم

نه البته حالت سورپرایزی نداره مثلاً نزدیک تولدم سالگرد ازدواجمون روز دختر یا همچین مناسبت‌هایی میشه میاد دنبالم می‌برتم بیرون حالا اون وسیله‌ای که خودم لازم دارمو تا اون سقف بودجه‌ای که می‌دونم همسرم در توانش هست به عنوان کادو خودم انتخاب می‌کنم و اون برام می‌خره حالا نهایت شبش می‌بره یه کافه‌ای جای یک ساعت هم می‌شینیم صحبت می‌کنیم لذت می‌بریم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
میدونی چرا نمیگم چون دیگه برام فایده نداره که یه سریا میگن بگو آخه وقتی بگم و دوباره اهمیت نده من که ...

درست میگی عزیزم ولی دیگه این مدلی عادت بده خودتا و با رفتارای دیگش دلگرم کن خودتا مثلا من شوهرم از وقتی فهمیده من نوشابه زمزم نارنجی دوست دارم فقط از همون مدل میخره دیگه با همین چیزای این مدل دلگرمم

من دعوام نشده ولی همچین چیزایی ته دلم موند  دلمم نمیخواد بهش بگم آخه چجوری من برم بگم به من تو ...

دقیقا درکت میکنم

۴ ساله ازدواج کردم و ۶ ماه عقدبودیم 

شاخه گل و دسته گل خیلی خریده دوران عقد

ازدواج هم با مناسبت یا برا اشتی کردن!

مناسبتا رو هم فقط برا تولدم که اونم از یه هفته قبل با شوخی یادش میارم که اول طلا بود الان سکه پارسیان!

تازه تفاوت من با شما اینه که خیلی بهش گفتم دوست دارم سوپرایز شم برام حتی شده یه روسری یا تیشرت بدون مناسبت بخره ولی اصلا یادش نمیمونه انگار تو گوش باد حرف میزنم ..

عجیب دلم میخاد بی مناسبت برام خرید کنه حتی خریدای خونه رو اگه من بگم بهش  میگه گیر نیومد!!

عزیزم خیلی درکت میکنم چون مثل من روحیه حساسی داری ولی طرف مقابلمون حساس نیست 

یه بار به مامانم شکایتشو بردم گفت راست میگی 

حرفتو قبول دارم ولی مردی که احساساتی باشه درسته 

عشقولانه زندگی میکنه ولی درجه خطاش هم بالاست

میتونه راحتتر عاشق یکی دیگه بشه  یا بره سراغ هیجانات شخصی دردسر ساز و از اینا زیاد مرد زندگی درنمیاد

حالا من دلم رو خوش کردم به حرفای مامانم

ولی اعماق درونم احساس افسردگی میکنم که فازمون یکی نیست

شاید من هم پرتوقعم و یکی از دلایلش بخاطر اینه که با واقعیت مرد ایرانی بزرگ نشدم و با فیلمای احساسی ایرانی و کره ای و هندی بزرگ شدم

اره مادرش خیلی بی زبون و گیجه کلا پدرشوهرم خرید میکنه ، همه کاره اس ولی من شخصیتم فرق داره با مادر ...

دیگه چاره ای نیست دختر حالا اگه دوست داشتی راهکار منا امتحان کن شاید نتیجه داد اقتدار بده به شوهرت اعتماد کن بهش شاید فرجی شد

راس میگی

حالا کادو نه ولی یه چیزایی باید بخره

منم همسرم گل نمیخره بی مناسبت ولی خب گاهی خوراکیایی که دوس دارم رو می بینه و میخره بدون این که بگم

منم خوشحال میشم اتفاقا

حتما نمیخوام کادوی ویژه باشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨