2777
2789
اخه من کلا نگفتم با گوشیمم کاری نداره

اگه بگی چی میشه مگه؟

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله  حتی ....قبلا سر لجبازی باهام اینجا عضو شد تاپیکم زد من و تگ کرد😐🥴😂

شوهر شما هفت خط نی نی سایتی برا خودش😄

حالا از ما میدونه ولی راهو چاهشو بلد نیس

e❤s❤h❤f عشقای زندگیم
شوهر منم اگر بفهمه چیزی نمیگه ولی نگفتم بهش 

منم نگفتم چون سایت زنونه دلیلی نداره بگم

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

آره گاهی هم‌ میگه راهنمایی بگیر

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
بله  حتی ....قبلا سر لجبازی باهام اینجا عضو شد تاپیکم زد من و تگ کرد😐🥴😂

چقددددر گوگولیییی🥺🥺

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻