2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقددددر گوگولیییی🥺🥺

گوگولی نبود😐 

نیست نخواهد بود🥴

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

تازه نصف اینایی که بعنوان خانم دارن به بقیه خانما راهکار میدن و همدردی میکنن و سنگ صبور شدن شوهرای خ ...

متوجه نشدم

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
گوگولی نبود😐  نیست نخواهد بود🥴

وای من همش درحاله تجسم کردنه افرادم الان شوهرتو تو ذهنم یه مرد تپل مپلیِ گوگولی تجسم کردم🥺😂

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

خدایی راجب شوهرم بدگویی هم نکردم اینجا نمیدونم چرا نگفتم .بگم بهش؟🤔🤔🤔اخه اصلا خیلی عادیه براش هر اپلیکیشنی بزنم نمیگه چرا زدی چرا اینو داری منم دیگ نگفتم

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
وای من همش درحاله تجسم کردنه افرادم الان شوهرتو تو ذهنم یه مرد تپل مپلیِ گوگولی تجسم کردم🥺😂

تپل مپل که هست😂

اخلاق بدم داره گوگول مگول نیست🤦😐😂

یکیش همین لجبازیش چون گفته بودم نی نی سایتی ها از مردا بدشون میاد فقط اومد یه تاپیک زد من و هیاهو زن و شوهریم 😐🥴

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨