2777
2789
عنوان

بهش گفتم شاید بابام اومد دنبالم رفتم ببینید چی جوابمو داده😑💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 72 پست
بابا منم بهم میگه کوچولی من تو دلم میگم با کوچولوت کاری کردی ک از هر پیری پیر تره الان خودش خیلی پشی ...

دلم نمیاد باباتو نفرین کنم 

ولی خدا ازش نمی‌گذره ، آینده تو تباه کرد 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
دختر از آیندت میترسم من خودم ۱۳ سالگی شوهر کردم ولی اگه جاش بود اصلا شوهر نمکردم سعی کن تا دو سه سا ...

منم میترسم 

میترسم ۲۰ سالگیم ۴۰ ساله باشم

مبیناتونم یه دختر نیمچه کوچولو در قالب شادی و خوشحال بودن🖤☺️درضمن پروفایل خودمم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوخی میکنید؟همسرت ۱۶ سالش بود؟خودت چند بودی؟الان چند سالته😢

اره عزیزم  خودم ۱۵بودم   هیچی نمیدونستم ازازدواج ....یکسال بعد فهمیدم دوس دخترداره وموادمیکشه جداشدم 

خونوادم نزاشتن برم دانشگاه 

الان یه زن مطلقه ی ۳۳ساله ی بدبختم

بابا منم بهم میگه کوچولی من تو دلم میگم با کوچولوت کاری کردی ک از هر پیری پیر تره الان خودش خیلی پشی ...

تو یه تاپیکی گفتی خواهر ناتنی ت حامله عه خواهرت چند سالش بود که ازدواج کرد؟

مواظب باشید تو زندگیتون انتخاب اشتباه نکنید که یه عمر پشیمونی بکشیدم

الهی دخترم .کار اشتباهی صورت گرفته متاسفانه . 

حالا که خودت بچه هستی سعی کن تا سن ۲۲ یا۲۳ بچه نیاری 

هم خودت تجربت بیشتر میشه از زندگی هم شوهرتو بهتر میشناسی 

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
دلم نمیاد باباتو نفرین کنم  ولی خدا ازش نمی‌گذره ، آینده تو تباه کرد

دل منم نمیاد عزیزم نمیدونم چون  هنوزم دوسش دارم میدونم اگه اون یه روز نباشه اینا خونمو تو شیشه میکنن الان یکم حداقل میترسن

من جدتشدم ولی نتونستم خودمو برسونم به بالاترها.... تونستی جداشو بشرطیکه درس بخونی بری تواجتماع  ...

به امید همون روز دارم تحمل میکنم ک از دست این ادمای سمی فرار کنم برم زندگی خودمو درست کنم 

منم میترسم  میترسم ۲۰ سالگیم ۴۰ ساله باشم

ببین خواهرانه میگم 

حتما برو مدرسه بزرگسالان ، ادامه تحصیل بده 

شده از پول لباس و... بزنی ، ولی برو مدرسه 

حداقل دیپلم بگیر ....نذار عمرت تباه بشه و افسردگی بگیری

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
مگه ۱۱مبشه عقدکرد؟ قانونا مگه ۱۴نیس سن عقد🤦‍♀️

قانونی وجود نداره عزیزم  با یه کم پول حلش میکنن

اره عزیزم  خودم ۱۵بودم   هیچی نمیدونستم ازازدواج ....یکسال بعد فهمیدم دوس دخترداره وموادمی ...

بمیرم برات اینجوری خیلی بده

میگم از غصه دق کردم میگه به من چه بعدش ادعای دوست داشتن میکنه همچین دوست داشتنی بره به درک

هووف بیا عزیزم صحبت کنیم منم تنهام دلم گرفته 

سرویس کردین بمولا کاربری دست دونفرهههه اون بیشعوره منم اقا مشکلیه؟؟!!
2810