2777
2789
عنوان

بهش گفتم شاید بابام اومد دنبالم رفتم ببینید چی جوابمو داده😑💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 72 پست
ببین خواهرانه میگم  حتما برو مدرسه بزرگسالان ، ادامه تحصیل بده  شده از پول لباس و... بزن ...

میرم حتمان میرم

مبیناتونم یه دختر نیمچه کوچولو در قالب شادی و خوشحال بودن🖤☺️درضمن پروفایل خودمم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پول جمع کن براخودت  طلابخر سکه بخر پس اندازکن  ازشوهرت بکش  حق شوهرنفهم همینه

مغز آدم سوت می‌کشه 🤧😑 

چه جوری دلشون میاد آخه 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
یعنی بعد از اون دیگه ازدواج نکردی؟

منطقه ما یه دخترکه مطلقه شد دیگه کارش تمومه   خواستکارخوبی براش نمیاد  به دردنخورا  بی خونه وخونواده ها  مسن ها..... چندسال بعدش مجبورشدم برای فرارازدست مادرم بایکی که خونوادش ناراضی بودن ازدواج کنم (نگواینم درستوحسابی نبود سربه راه نبودوجز خونواده احمق من همه ی مردم خبرداشتن ولی بازبخاطر برنگشتن کنار مادرم باهاش موندم) که دوسال بعدش حرفای خونوادش روش تاثیرگذاشت و ولم کرد طلاق گرفتم باز...

من خیلی بدبختم عزیز   ازمن نپرس زندگی گوهم رو

نمیدونم چون بخاطر اینه ک اموجی نمیزارمم

فدات شم ی بار قشنگ متن هایی که فرستادی رو بخون از این جهنم برم و کی از تو اجازه میگیره و.... میدونم شرایط زندگیت سخته ولی خب با اینکه من بشینم بگم وای چ بدبختی چیزی حل نمیشه پس تو شرایطی ک هستی برا خودت زندگی درست کن شرایطتت اینه دیگه پس سعی کن رو خودت کار کنی رو حرف زدنت و... 

اره  الان میگن شوهرکن  میگم به تلافی اون ۱۶ساله هم خودمومیسوزونم هم شمارو  وتااخرعمرم ...

مجردی از زندگی با ادم سمی بهتره ولی اگه یه ادم خوب پیدا کردی ازدواج کن دخترای الان تازه تو سن شما ازدواج میکنن قرار نیس یه عمر تاوان اشتباه خانوادتو پس بدی که 

مجردی از زندگی با ادم سمی بهتره ولی اگه یه ادم خوب پیدا کردی ازدواج کن دخترای الان تازه تو سن شما از ...

نمیتونم خوب بودن طرف رو تشخیص بدم  چون حق ندارم قبل ازدواج باطرف برم بیرون حرف بزنم  اینم یه نمونه از قوانین خونواده احمقم ومحل زندگیِ لجنمه. براهمین نمیخوام شانسی ازدواج کنم دیگه