2777
2789
عنوان

سر صبحی بلاگرا چه رو رو مخ شدنننننننننننننننننننننننننننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 57 پست
من ک ندیدم اینستاندارم  ولی ماها ک نمیدونیم تو دلش چی میگذره چ غمی داره  ک بخایم قضاوتش کن ...

با تبلیغات غمشو فراموش میکنه ؟ 

این جمله "قضاوت نکن " متاسفانه اینجا کاربرد نداره 

🍦🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان ک اینطور😯

اره فدا من رای یه پیج کاری ۳ کا کلی دنگ و فنگ داشتم تا درامد داشت اینا که جای خود دارن. بدون فقط دنبال درآمدن و فالووراشون اسلا براشون مهم نیست

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
با تبلیغات غمشو فراموش میکنه ؟  این جمله "قضاوت نکن " متاسفانه اینجا کاربرد نداره

میگم من ک دنبالشون نمیکنم نمیدونم اصلا چی ب چیه ولی کلی گفتم هرکس برای فراموشی غمش ب ی چیزی پنهان میبره شاید برای ثانیه ای  فکرش از اون درگیری دربیاد 

پیجی که واسع شما فایده ای نداره رو حذف کن  پیج های اموزشی خیلی هم خوبه

فالوشون ندارم اما چون روزمره دارن یه وقتا و من ندارم اون سرلیط رو می بینم مثلا اون اتاق اون وسیله اون کیف و کلا ... مثلا مرغ سرخ می کنن دلم می بینه همچین حس خوبی میگیرم ... اما خودم اون شرایط رو نداریم که اونجور باشیم 

پیج آموزشیا رو فالو دارم اما نگاه نمی کنم متاسفانه

حالا جالب چتد روزه گفتم شروع کنم درس بخونم همش خوابایی دیدم که تعبیرش شروع برای پیشرفته و استخاره گرفتم اومده خوبه موفقیته و فکرن مشغوله کی شروع کنم اگه گوشی بزاره . نی نی سایت بزاره   ...‌

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
اره فدا من رای یه پیج کاری ۳ کا کلی دنگ و فنگ داشتم تا درامد داشت اینا که جای خود دارن. بدون فقط دنب ...

شما عشقی فقط بیچاره مردمی که کلی ازشون تعریف میکنن و قربون صدقشون میرن

اره بابا چرا باید زندگی یک نفری که خیچ ارتباطی باهاش نداریم دنبال کنیم. تو ناخودآگاه آدم به هرحال تا ...

من که روم تاثیر میزاره . میگم وای کاش منم این شکلی بودم . کاش اون غذا رو ما هم داشتیم . وای دلم اون بیرون رفتنشونو خواست من چی و...‌ 

امیدوارم بتونم کمش کنم و نرم و بتونم مفید استفاده کنم . حیف وقت و نتم برا اونا رفت 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
میتونین انفالو کنین نگا نکنین هر کسی یه شغلی داره

تو تاپیک یکی دیگه که به شما ربطی نداشن منو ریپلای کردی که حسودی و عقده ای  و اونجا قفل شد و نتونستم جواب بدم ! (بماند که چرا یکی باید انقدر سطح پایین باشه که فکر کنه بقیه به یه قابلمه مرغ حسودی میکنن و ادبیاتش این باشه ) 

معمولا با آدمایی با ضریب هوشی شما و در سطح فرهنگ شما هم کلام نمیشم چون چنان رو مخ میرن که یه چیزی میگم و عذاب وجدان و حس ترحم بعدش اذیتم میکنه اما این دفعه رو اشتباه کردم و وقتمو و اعصابمو هدر دادم و راست میگی نباید رپیلایت میکردم  ! 

🍦🌸