2777
2789
عنوان

سر صبحی بلاگرا چه رو رو مخ شدنننننننننننننننننننننننننننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 57 پست
آفرین  جدای اینستا هیچ وقتم اخبار رو دنبال نمیکنم

منم یه مدت همش تو من و تو و اینتر نشنال بودم به شدت عصبی و افسرده و نا امید بودم 

میگن بی خبری و خوش خبری ( امیدوارم درست گفته باشم  )

عکسو ویدیو میگیرن از خودشون میفرستن واسه ادمین اون میزاره؟

نه گلم یه تیم قوی سناریو نویس و فیلم بردار و عکاس و ... دارن هر کدوم از اون عکس ها و هر کدوم از اون پست ها و هرخطش کلی روش کار میشه  . 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چقدر من از این بدددم میاد فکر کن بچه اش مرده همونجا تو قبر گذاشتن بچه ام ول نکردههههه دوربین داد ...

اصلا عجیبن   

عجیب تر از اونا اینایین که الان طرفداری میکنن میگن قویه   

🍦🌸
منم یه مدت همش تو من و تو و اینتر نشنال بودم به شدت عصبی و افسرده و نا امید بودم  میگن بی خبری ...

آره درست گفتی 

من شوهرم تا میاد خونه میزنه اینترنشنال 

منم میرم یه گوشه یا کتاب میخونم 

یا فیلم میبینم 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
وای چقدر من از این بدددم میاد فکر کن بچه اش مرده همونجا تو قبر گذاشتن بچه ام ول نکردههههه دوربین داد ...

قابل توجه دوستانی که به غربالگری و سونو ان تی اعتقاد ندارن و میگن دروغه بچم سالم میشه شاید از هر صد تا که میگن مشکل داره یدونه مشکل نداشته باشه ولی نگهداشتن همچین بچه هایی ریسک بالایی داره هم اون طفل معصوم اذیت میشه هم بعدن فوت کنه داغش سخت تره باز سقط یه جوریه با بچه خاطره زیادی نداری 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

وای منم ۳ تاشونو میرم . انگار نرم نمیشه . حالا حالب یا تبلیغ یا از خوشیاشونه . چون من واقعا برا هدفی ...

اره بابا چرا باید زندگی یک نفری که خیچ ارتباطی باهاش نداریم دنبال کنیم. تو ناخودآگاه آدم به هرحال تاثیر میذاره و مقایسه پیش میاد. من خودم هیچ بلاگری رو دنبال نمیکنم فقط پیجای به درد بخور و واقعا از داشتن اینستا راضیم.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

میشه بگی اسم بلاگر چیه

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️