2777
2789
عنوان

عاقا پول صبحونه شو پس نمیدههههه چراااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 72 پست
پس حتما به داداشت بگو به خودشم پسام بده بالاخره تو هم زحمت میکشی و کار میکنی

بخودش دومرتبه زنگ زدم گفت امروزمیام نیومد

داداشم کلا جوریه میگ خسیس هستین حالاچی شده مگ

من که دراین جمع گذشتم ازهرچه آرزوست دست غم دیگرچه میخواهد از تن تنهای من ؟
دیگه اهل هرکجا باشیم ،،،،، الان دیگه جنس ها و مواد غذایی و همه جا به قیمت هست !!!!!!!

نه عزیزم‌ فرق میکنه 

هم قیمت مواد غذای هم قیمت غذاها حتی محله ب محله فرق میکنه جایی ک طرف ۵۰۰ملیون کرایه میده با جایی ک ۵تومن کرایه میده لیست قیمتشم فرق میکنه تو تهران پیازو پایین شهر ی قیمت میخری بالاشهر ی قیمت دیگ

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محل زندگی ادما متفاوته حتی تو یه شهر بالاو پایینش قیمتا فرق میکنه برا همین برا بعضیا عادیه برا بعضیا ...

خب دقیقا همینه دیگه درک نمیکنن اینقدر براشون غیر قابل باوره که این چیزارو با کلاسی میدونن

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
این ازدواج کرده الان بگم میگن ب خودش بگو زنداداشم خیلی زرنگتره ازینه

بنظرم پیام بده بهش شماره کارتت و مبلغ رو بفرست بگو عزیزم چک داریم دستمون تنگه وگرنه قابلتو نداشت

تو هم زرنگ شو اگر اونا زرنگن

والله وضع مالی ما بد نیست شکر خدا ولی واسه پول زور دادن برام زور داره خیلی ها پول مفت میخوان صبحونه ...

خب دیگه هرکس شرایط زندگیش یه سبک زندگی رو ایجاب میکنه و علاقه ها هم متفاوته

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
دوست عزیز لطفا توهین نکنید قیمتا همه جا باهم خیلی متفاوته هرکس از نظر خودش و جایی که زندگی میکنه میگ ...

قیمتا متفاوته درسته باید اینو درک کنه و نیاد بگه ادعای باکلاسی میکنه 

کل یه کله سالم و چهارتا پاچه و مغز و زبون اینا زیاد زیاد بگیم ۲۰۰ هزار هست ؟؟؟ اونم برای چند نفر هس ...

نه بابا کله پاچه گرون تره با ۲۰۰ تومن کله پاچه نیست که 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بخودش دومرتبه زنگ زدم گفت امروزمیام نیومد داداشم کلا جوریه میگ خسیس هستین حالاچی شده مگ

اینجور آدما طمع کار هستند چاره اشونم اینه به اطرافیان بگی بهش بگن حداقل بخاطر آبروشون پول بیارن که کسی نفهمه بیشتر از این

تو ک نمیگی چی خوردین بنظرم دروغ میگی

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️
بنظرم پیام بده بهش شماره کارتت و مبلغ رو بفرست بگو عزیزم چک داریم دستمون تنگه وگرنه قابلتو نداشت تو ...

خیلی زرنگ و طلبکارن

میگ چشم ولی نمیزنه بحساب

اینجور آدما طمع کار هستند چاره اشونم اینه به اطرافیان بگی بهش بگن حداقل بخاطر آبروشون پول بیارن که ک ...

اره همینکارمیکنم

من چی بگم دخترداداشم اومده نزدیک ۲۵۰۰ ازمغازه برداشته خریدکرده یقرون نداده ب روی خودشم نمیاره

تو هم همینکارو کن. 

بهش پیام بده بگو عزیزم این شماره کارتمه. گفتم یه وقت لازمت بشه. تعارف نکن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم