2777
2789
عنوان

عاقا پول صبحونه شو پس نمیدههههه چراااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا ما یه سیخ خالی جوجه ک هیچم گوشت بهش نیس ،میخوریم میشه ۳۰۰به بالا ،فک کنم قیمتا دستشون نیس

انگار از عهد بوق اومدن 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
ادم پشماش میریزه وقتی میبینه قیمتارو یه روز برو یه نگاهی بنداز فقط یه اب پرتقال که حالا اسمشو یه چیز ...

والله وضع مالی ما بد نیست شکر خدا ولی واسه پول زور دادن برام زور داره خیلی ها پول مفت میخوان صبحونه مگه چیه که بخوام برم جای که اینقدر الکی پول بخوان حداقل ناهار بود پیتزا بود میگفتم یه چیزی صبحونه اخه مکه چی خوردن 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
به زنداداشت یا داداشت بگو عزیزم

این ازدواج کرده الان بگم میگن ب خودش بگو زنداداشم خیلی زرنگتره ازینه

من که دراین جمع گذشتم ازهرچه آرزوست دست غم دیگرچه میخواهد از تن تنهای من ؟
پولداری و باکلاسی چیه خودت یعنی نمیفهمی از قیمتا خبر نداری ؟ انگار من گفتم برن صبحانه بخورن من فقط گ ...

محل زندگی ادما متفاوته حتی تو یه شهر بالاو پایینش قیمتا فرق میکنه برا همین برا بعضیا عادیه برا بعضیا زیاده برا بعضیا کم والا تهران تازه پایین شهرش یه اب پرتقال لیوانی صده کله پاچه ای بری با ۲۰۰ت من یخورده ابو مغز بهت میده 

الان بخوای تو خونت ک سوسیس تخم مرغ و پنیرو کره و نونو چایی مجیا کنی حساب کنی ببشترم میشه

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
یه سینی صبحانه انگلیسی همین حدوداست حدااااقل ۲۵۰ سوسیس و بیکن و خوراک لوبیا و نیمرو و پنیر و سیب ز ...

۲۵۰ مال عید بود الان گرونتر شده تازه اگه پول میز نگیرن جداگانه

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

عزیزم پولش مهمه

ولی اینکه آدمو احمق فرض کنن خیلی بیشتر حرص درارتره

اولا فوقش کیف پول نیاورده باشه هم الان همه کافه ها شماره کارتشونو گذاشتن که کارت به کارت کنیم

بعدشم مگه میشه دو نفر برن کافه و هر دوشون یادشون بره کیف پولشونو بیارن

و تازه بعد اونم به روی خودشون نیارن که پولو پس بدن؟

این اگه اسمش چیزبازی نیس پس چیه؟

الان به روشون نیاری تازه به ریش نداشتت میخندن و خودشونو زرنگ فرض میکنن

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
والا ما یه سیخ خالی جوجه ک هیچم گوشت بهش نیس ،میخوریم میشه ۳۰۰به بالا ،فک کنم قیمتا دستشون نیس

قیمت ها دست ما هست گلم خودت میگی جوجه یعنی ناهار اون منطقی تره تا صبحونه به چای یه نون مگه چقدره قیمتش 😐تو شهر ما این قیمت ها نیست کله پاچه خورده باشن یه چیزی که البته کله پاچه هم گرون تره این قیمت نیست

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
۲۵۰ مال عید بود الان گرونتر شده تازه اگه پول میز نگیرن جداگانه

آره

گفتم حداقل کَفشو حساب کردم😂

الان که دیگه زیر ۸۰.۲۹۰ نیست

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️