دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگه پولتو لازم نداری که یه جور دیگه یه کاری کن جبران کنه
اگر هم پولتو لازم داری یه شماره کارت براش بفرست خیلی محترمانه بگو فلانی جون قابلتو نداره
فقط هروقت زدی بهم پیامک بده
اما من توصیه میکنم اگر لازمش نداری بهش نگو
ایرانِجان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش میدونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️
والا ما یه سیخ خالی جوجه ک هیچم گوشت بهش نیس ،میخوریم میشه ۳۰۰به بالا ،فک کنم قیمتا دستشون نیس
چون که خدا همه چیز را دید و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
همیشه یکی هست بیاد ادای پولداری و باکلاسی دربیاره !!!!! یعنی بگه شش ملیون صبحونه خوردم ،،،، یکی ...
پولداری و باکلاسی چیه خودت یعنی نمیفهمی از قیمتا خبر نداری ؟ انگار من گفتم برن صبحانه بخورن من فقط گفتم عادیه این قیمت برای صبحانه بیرون حالا تو جوگیر شدی نمیدونم چرا بله همه میدونیم ۲۹۰ زیاده ولی نرخ همینه یبار برو بیرون کافه ای چیزی تا قیمتا دستت بیاد چرت هم نگی
«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»