2777
2789
عنوان

سن استخوانی جلوتر از سن تقویمی

| مشاهده متن کامل بحث + 20539 بازدید | 143 پست
سلام عزیزم.خوبید؟شما از آمپول استفاده کردید در نهایت؟وضعیت رشد و بلوغ دخترتون به کجا رسید

سلام عزیزم نه استفاده نکردم ، الان دخترم ۹ سال و ۲ماهشه سینه ش که کمی بزرگتر شده یعنی وقتی لباس جذب بپوشه خیلی کم دقت کنی مشخص میشه 

برج ۹ باید باز ببرم دکتر ببینم نظر دکتر چیه 

وقتی سینه ش جوانه زد ۸ سال و نیم بود دکتر گفت توقف و هورمون رشد همزمان باید بزنی ، ولی نظر دکترای دیگه رو پرسیدم گفت بزنی جلو جهش قدی گرفته میشه و بعد جهش اگه قدش کوتاه بود می‌زنیم ، فعلا کلسیم و ویتامین دی و پودر آرژنین میخوره 

قدش هم ۱۳۱ ، لحظه ای که سینه ش جوانه زد یهو ۳ سانت قد کشید در عرض یکی دوماه  و شد ۱۳۰اما الان ۳ ماه رشد چندانی نداره و فقط یک سانت قد کشید 

سلام عزیزم نه استفاده نکردم ، الان دخترم ۹ سال و ۲ماهشه سینه ش که کمی بزرگتر شده یعنی وقتی لباس جذب ...

سلام عزیزم خوبی؟ممنون میشم اگه تهرانی بگی پیش کدوم دکترا بردی؟و وضعیت دخترتون چی شده؟و بهم بگی اون خانم مهمان چی کار کرده بود برای قد دخترش من هرچی میپرسم جواب نداده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا برا دختر منم نوشته با سنش مطابقت داره ولی دکتر میگه نحوه محاسبه رادیولوژی با دکتر غدد فرق داره ...

یعنی تفسیر رادیولوژی نوشته دقیقا منطبق ولی دکترش چیز دیگه ای میگه .چطور ؟ از کجا میگه 

مگه نباید از مچ دست بگه 

سلام عزیزم خوبی؟ممنون میشم اگه تهرانی بگی پیش کدوم دکترا بردی؟و وضعیت دخترتون چی شده؟و بهم بگی اون خ ...

سلام عزیزم پیش دکتر علایی میبرم 

ماه دیگه باز باید ببرم این ماه موفق نشدم نوبت بگیرم 

دکتر دخترم گفت باید آمپول توقف بزنی ولی دکتر علایی گفت چون بلوغ شروع شده اگه توقف بزنی جلو جهش قدی رو میگیری 

بزار ببینیم روند بلوغ چطوری پیش می‌ره 

اگه جهش تمام شد و قدش کوتاه بود آمپول تجویز می‌کنه

حالا ماه دیگه باز میرم ببینم چی میگه 

ولی خودم حس میکنم بلوغ دخترم خداروشکر داره کند پیش می‌ره چون سینه ش دیگه تغبیری نکرد

سلام عزیزم نه استفاده نکردم ، الان دخترم ۹ سال و ۲ماهشه سینه ش که کمی بزرگتر شده یعنی وقتی لباس جذب ...

یعنی آمپول توقف جلوی جهش رشدی رو میگیره؟؟دکتر دخترم تجویز کرد و تا الان هم دوتا شو زده.وای خدای چقدر استرس زا شده این قضیه

یعنی آمپول توقف جلوی جهش رشدی رو میگیره؟؟دکتر دخترم تجویز کرد و تا الان هم دوتا شو زده.وای خدای چقدر ...

سلام عزیزم حالا که درمان رو شروع کردی دیگه استرس به خودت نده ، کنارش کلسیم و ویتامین دی بده حتما ، لبنیات هم مرتب استفاده کنه 

هر دکتری یه چیزی میگه ، من برا دخترم هر کسی یه نظری میداد یکی می‌گفت باید بزنی یکی می‌گفت نزن 

دیگه خودم تصمیم گرفتم نزنم چون دخترم به هیچ عنوان قبول نمی‌کرد آمپول بزنه 

سینه در حد یک سانتیمتر جوانه زده ،سونو ندادم ولی آزمایش‌های هورمونی نشون داد که سرعت بلوغ زیادهمشهد ...

عزیزم میشه آزمایشات دخترت رو بفرستی می‌خوام با آزمایش دخترم مقایسه کنم 

LH

Fsh

استرادیول تو آزمایشات دخترت چنده که دکتر گفته بود سرعت بلوغ زیاده